Trabzonspor’da daha önce planlanan transfer görüşmeleri olumlu sonuçlanmayınca yeni transferler Hollanda kampına yetişmedi.

Sportif Direktör Süleyman Hurma, transferleri ikinci kampa kadar tamamlamak istediklerini belirterek, “Prensip olarak kamplar başladıktan sonra oyuncu transfer etmeyi doğru bulmuyorum.

Bu dönem göreve biraz geç başladığımız ve bir hoca değişikliği geçirdiğimiz için takviyeleri yapamadık. Ancak kimse merak etmesin, ikinci kampa kadar transfer çalışmalarını olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyoruz” dedi. 

TRABZONSPOR'UN GÖZÜ CHELSEA'DE 

Forvet mevkii için İtalyan oyuncu Osvaldo ile temaslar sürerken Hurma, oyuncunun talep ettiği rakamlarla transferin gerçekleşme ihtimalinin bulunmadığını bildirdi.

Bu arada Trabzonspor, kadrosunu kiralık oyuncularla da güçlendirmek istiyor. Özellikle dünyaca ünlü kulüplerin kamp sonrası kiralık olarak göndermeyi düşündüğü oyuncularla ilgilenen Bordo-Mavililerin gözü Chelsea’de.

İngiliz devinin her sezon kiralık olarak başka takımlara verdiği oyuncuları detaylı incelemeye alan Trabzonspor, buradan takviye yapmakta kararlı.
Editör: TE Bilişim