CARDOZO

Trabzonspor’un kendisine yaptığı teklifini kabul etti, “Benfica ile anlaşın geleyim” dedi, tatilde haber bekliyor.

Benfica’nın golcüsü, devre arasından beri gündemde. Transferde geniş yetkileri bulunan ve görüşmeleri yürüten CEO Burak Gürdal, bunu pek doğrulamıyor ama kendisi bu sezon neredeyse Trabzonspor’un maçı kadar Benfica karşılaşmasını tribünde izledi! İlişkilerin güçlendiği kesin. 1 yıl mukavelesi kalan Cardozo’ya taraftarların sırtını dönmesi, hocasının da verdiği süreyi iyice azaltması Paraguaylı’yı çok cazip kılıyor. Zaten 30 yaşındaki oyuncuyla da her konuda anlaşıldığı, Cardozo’nun tatile çıkıp, “Benfica ile anlaşın gelip imzayı atayım” mesajını verdiği belirtildi. Benfica pazarlıkları ise son aşamada.

GOMiS

Fırtına’nın sunduğu paket, Fransız yıldızın başını döndürdü. Deneyimli golcüye, “Çabuk karar ver” mesajı gitti.

Devre arasında yaşanan sorunlardan gereken dersi çıkaran yönetim bu kez bol alternatifli bir liste ile çalışıyor. Cardozo konusunda ciddi mesafe alınsa da Gomis’in Paraguaylı meslektaşının aksine bonservissiz olması Bordo-Mavililer’i ekonomik olarak cezbediyor. Fransız yıldız için Galatasaray’ın da, “Trabzon varsa biz yokuz” diyerek Fırtına lehine çekilmesi de en pozitif gelişme. Son olarak Karadeniz ekibinin Gomis’e 2 milyon Euro imza parası ve yıllık 2.7 milyon Euro önerdiği bildirildi. Menaceri ile Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da İstanbul’da bir araya geldiği öğrenildi.

ROBiNHO

Menacerlerin son teklifi de Trabzon’un gündemini sarstı. Tereddütler de var ama Sambacı’nın ismi çok güçlü...

Cardozo ve Gomis listenin zirvesinde birbirini zorlarken, menacerlerin İtalya’dan teklifi gündemi sarstı. Milan’ın yıllık 4 milyon Euro’yu aşkın bir ücret ödediği Brezilyalı’yı bu rakamdan kurtulmak için bedelsiz kiralayacağı bilgisi Fırtına’nın aklını karıştırdı. Robinho ismi çok güçlü bir etki yaptı ama çekinceler de söz konusu. Malouda’nın ayrılışı ile doğacak 2.5 milyon Euro’luk bir yıldız bütçesi var ama Trabzonspor bu kez Türkiye’ye emeklilik geçirmeye değil, sportif olarak da beklentileri olan bir şöhret getirmek istiyor.