Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları öncesi transfer listesinde adı geçen Cenk Tosun ve Engin Baytar'ın durumları netlik kazanıyor.

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın raporları doğrultusunda gündemde olan Cenk Tosun ve Engin Baytar'ın durumu tekrar gözden geçiriliyor.

CENK HABER BEKLİYOR

Önümüzdeki iki yıllık süre içerisinde yabancı sayısının azalacağını göz önüne alan Trabzonspor yönetimi yerli harekatına da başlıyor. Karadeniz temsilcisi, ilk olarak Gaziantepspor'dan ayrılma noktasındaki Cenk Tosun'a yönelecek. Ünal Karaman, gelecek hafta Gaziantepspor yönetimiyle temas kurup bu transferi de görüşecek.

ENGİN'E KARAMAN ENGELİ

Engin Baytar'ın transferi, futbol genel direktörlüğü görevine Ünal Karaman'ın getirilmesinden sonra zora girdi. Direktör Karaman'ın, Şenol Güneş ile birlikte çalıştığı dönemde disiplinsiz hareketleri nedeniyle gözden çıkarılan Engin'e olumsuz baktığı öğrenildi. Takımda kesinlikle sorunlu oyuncu istemeyen futbolun tek patronu Karaman, bu transferi veto edecek.
Editör: TE Bilişim