Bordo-mavili kulübün, kadrosuna katmak için Kasımpaşa ile temaslara başladığı Kalu Uche, İstanbul kulübünde mutsuz olduğunu belirtip, "Trabzonspor'un benimle ilgilenmesinden gurur duydum" dedi

Transferin bitmesine saatler kaldı ama Trabzonspor, aylar süren forvet arayışlarını hâlâ tamamlayamadı. Ancak Karadeniz ekibine, İstanbul'dan umut verici bir haber geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dün Kasımpaşa kulübünden resmen istediği golcü oyuncu Kalu Uche, Trabzonspor'a imza atmaya hazır olduğunu söyledi. Kasımpaşa kulübünde mutsuz olduğunu belirten Nijeryalı futbolcu, "Lig başlayalı üç hafta oldu ve ben hâlâ forma şansı bulamadım. Görünen o ki bundan sonra da bulamayacağım. Menajerim aracılığıyla yönetime ayrılmak istediğimi ilettim. Avrupa'da transfer bitti. Türkiye'de kalacağım" dedi.

2.5 MİLYON EURO'YA ANLAŞMAK ÜZERELER
Trabzonspor'un kendisiyle ilgilendiğini doğrulayan Uche, "İki kulüp yöneticileri arasında bir görüşme olmuş. Menajerimi de çağırmışlar. Gelişmeleri ben de merakla bekliyorum. Şu an için bildiğim tek şey Kasımpaşa'da mutsuz olduğum. Trabzonspor'un benimle ilgilenmesi gurur verici bir durum. Avrupa kupalarında da mücadele ediyorlar. Eğer kulüpler anlaşırsa seve seve bordomavili formayı giyerim" ifadesini kullandı. Uche bu şekilde açıklamalar yaparken, transfer görüşmeleriyle ilgili iddialar da gelmeye devam ediyor. Kulüplerin 2.5 miyon euro'ya anlaşmak üzere olduğu dile getirildi.
Editör: TE Bilişim