Varan 1: TURGAY BAHADIR 
Bordo-Mavililer’in gündemine sürpriz bir isim girdi. Bursaspor’da geçen sezon ilk 11’de pek fazla şans bulamayan Turgay Bahadır’la temasa geçildi, yıldız futbolcu da olumlu yanıt verdi. 

Uzun süredir transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un listesi kabardı! Bordo-Mavililer’in gündemine sürpriz bir isim daha girdi. Karadeniz ekibi, Avrupa’ya gitmek isteyen Burak Yılmaz’ın gözden çıkarılmasının ardından Bursaspor’la sözleşmesi 2014’te bitecek Turgay Bahadır’a talip oldu. İdarecilerin, Yeşil-Beyazlılar’da 3. sezonunu tamamlayan ve 2011-12’de 11’de fazla şans bulamayan 28 yaşındaki futbolcuyla yapılan ilk görüşmede olumlu sonuç alındığı öğrenildi. Özellikle Bursaspor’da Pinto’nun transfer edilmesinden sonra kadroya girmekte sıkıntı yaşayan Turgay’ın da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Kendisi Avusturya’da doğan, ailesi ise Trabzonlu olan Turgay’da ısrarcı olan teknik direktör Şenol Güneş, yönetimden bu transferin bitmesini istedi. Bu arada Viyana’daki ailesinin yanında tatilde olan Turgay’la önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor. 

Varan 2: SERVET ÇETİN 
Karadeniz temsilcisi, bonservisi elinde olan Servet Çetin’e son kez teklif yapacak. Yönetim, milli oyuncudan alacağı parada indirim isteyecek, ‘evet’ yanıtı alırsa artık iş imzaya kalacak. 

Birçok kulübün transfer listesinde yer alan Servet Çetin için bugün kritik gün... Trabzonspor da uzun süredir görüşme halinde olduğu tecrübeli savunma oyuncusuna son teklifini sunacak. Karadeniz ekibi, Galatasaray’la sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olduğu için yıllık alacağı parayı yüksek tutan Servet’ten indirime gitmesini isteyecek. Eskişehirspor ile Bursaspor’un da maddi konular yüzünden vazgeçmek zorunda kaldığı milli oyuncu, Bordo-Mavililer’in teklifine, ‘evet’ yanıtını verirse, iş imzaya kalacak. Geçtiğimiz sezon sakatlıkların çokluğu ve uyum sorunu nedeniyle savunmada sıkıntılar yaşayan Trabzonspor, Bamba’nın transferinin ardından Servet’i de renklerine katarak, alternatifli bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Bordo-Mavililer, Servet’le bugün de anlaşma sağlayamaması halinde bu transferi askıya alacak. 

Varan 3: ALPER POTUK 
Fırtına, Eskişehirspor’un 5 milyon Euro’da direttiği Alper Potuk için de masaya oturacak. Başkan Sadri Şener dün Ankara’da ön görüşmeyi yaptı. Nevzat Şakar da bugün transferi bitirecek. 

Son bir yıldır transfer döneminin en çok konuşulan ismi hiç kuşkusuz Eskişehirspor’un genç yıldızı Alper Potuk... Kırmızı-Siyahlılar’ın 5 milyon Euro istediği orta saha oyuncusu için Trabzonspor Yönetimi bugün bir kez daha masaya oturacak. Karadeniz ekibinin başkanı Sadri Şener dün Ankara’daki Kulüpler Birliği’nin genel kurulunda bir araya geldiği Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile ön görüşme yaparken, ikinci başkan Nevzat Şakar da bugün transfere noktayı koyacak. 21 yaşındaki futbolcunun transferinde takas yoluna gitmek istemeyen Bordo-Mavililer, Es Es’e bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro önerecek. Daha önce Sapara ile Henrique’nin de bu transferde kullanılacağı iddia edilirken, Trabzonspor Yönetimi yalnızca parayla bu işi bitirmeye çalışacak.