Fransa'nın Toulouse ekibinde forma giyen Umut Bulut, önümüzdeki sezon da takımında kalacak.

Sezon başında Trabzonspor’dan Toulouse’a transfer olan Umut Bulut’un, Fransa’da mutsuz olduğu yönünde haberler çıkıyordu.

Başarılı oyuncunun bordo mavili ekibe geri dönebileceği yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yapan Trabzonspor Kulübü, herhangi bir ciddi transfer hareketi olmadığını söylemişti.

Futbolcunun menajeri Ali Egesel de Fransız basınına yaptığı açıklamada “Umut yaralanması sonrası Trabzonspor asbaşkanını arayarak geçmiş olsun diledi. Kendisi de ona Toulouse’da mutlu olup olmadığını sormuş.

Umut sabırlı davranıp ilk on birdeki yerini yeniden kazanacaktır. Umut önümüzdeki sezon da Toulouse’da kalacak” diye konuştu.

Trabzonspor, yaptığı açıklamada şöyle demişti: “Umut Bulut gibi sporculara her zaman için kapımız açıktır. Asbaşkanımız Nevzat Şakar, kendisine geçmiş olsun dileklerini iletmek için arayan Umut Bulut'a Türkiye'ye dönmesi halinde bu konudaki düşüncemizi iletmiştir.

 

Ancak şu an itibariyle Betcup ne teknik heyetimizin bu yönde bir talebi ne de yönetim kurulumuzun Umut Bulut transferi için herhangi bir girişimi söz konusudur"

Editör: TE Bilişim