Trabzonspor yönetimi, 5 Eylül tarihinde bitecek olan transfer döneminde iki futbolcu daha almak için gece gündüz çalışıyor.

Peki neden forvet için Slimani listenin ilk sırasına çıktı? 

Günlerdir yazılan Kostas Mitroglou ikna edilmişti. Yunan forvet prensipte 'evet' demiş, kulübü Fulham da anlaşma sinyalleri vermişti. Ancak yönetim tam iş bitmek üzereyken bordomavililerin teknik direktör Halilhodzic'e takıldı. 

Türkiye'nin en etkili forvet hattını kurmak için çabalayan Boşnak hoca, "Mitroglou'nun kapasitesi belli. Cardozo'ya ayak uyduramaz. Onu besleyecek güçlü, hızlı bir golcü lazım. Mitroglou bunları yapacak bir futbolcu değil. Ancak yedek olabilir" deyince yönetim geri adım attı. Kurt hocanın işaret ettiği isim ise Slimani. Fenerbahçeli Sow gibi kanatlarda da oynalabilen Cezayirli futbolcu için yeniden harekete geçilecek.

TEK ENGEL YABANCI OYUNCU KONTENJANI

Bir süre önce kulübü Sporting Lizbon'da B takımına gönderilen 26 yaşındaki forvet, özür dilemiş ve affedilmişti. Yeniden A takıma dönse de aldığı düşük ücret nedeniyle ayrılmak istediği biliniyor. Yönetimin yeniden Slimani için Portekiz ekibinin kapısını çalacağı belirtiliyor. Halilhodzic'in bizzat devreye gireceği de vurgulanıyor. 

Yönetim, Liverpool'da forma giyen Fildişi Sahilli savunmacı Kolo Toure transferini de apronda bekletiyor. Colman ve Florent Malouda ile bir kez daha bir araya gelerek bu iki futbolcuyu göndermeyi planlayan bordo-mavili yönetim, kontenjan sorununu çözdükten sonra Toure'yi Trabzon'a davet edecek.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Editör: TE Bilişim