Transfer gündeminin önemli isimlerinden biri de Veli Kavlak. Oyuncu için hem Galatasaray hem de Trabzonspor devrede. Beşiktaş kulübü, Veli’ye gelen talepler için oyuncuyu satmayı düşünmediklerini bildirirken, takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Veli Kavlak’ın takımda kalacağını şampiyonluk sonrası düzenlediği basın toplantısında açıklamıştı.  

Veli Kavlak, Galatasaray ve Trabzonspor'a transfer olacak iddiası
Veli Kavlak için haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Bu yaz transferinin en önemli gündem maddelerinden biri olan oyuncu geleceği hakkında ve transfer söyletileri için FutbolArena’ya konuştu. Avusturya’da ailesinin yanında tatiline ve çalışmalarına devam eden Veli Kavlak, hakkındaki transfer gündemi için konuştu.  

Veli Kavlak'tan FutbolArena'ya Galatasaray ve Trabzonspor açıklaması
Veli Kavlak, “Ben Beşiktaş’ın oyuncusuyum ve kulübümde mutluyum. Ayrılığı hiç düşünmedim. Sakatlığımı atlattım. Çalışmalarıma devam ediyorum. Eski Veli Kavlak yeniden sahada olacak. Beşiktaş için mücadele edeceğim günü bekliyorum” dedi. Bu arada geçen sezon sözleşmesini yenileyen Veli Kavlak’ın siyah-beyazlı kulüple 3 yıl daha kontratı bulunuyor.