Trabzonspor'un devrede olduğu ve Fenerbahçe kulübünün yalanladığı Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Visca transferinde yeni bir gelişme yaşanıyor. Visca, Başakşehir yönetimiyle görüşerek kararını verdi. 

Trabzonspor'un yeni sezonda kadrosuna katmak istediği futbolculardan Visca hakkında son olarak Asbaşkan Ahmet Çubukçu, İlgilendiğimiz bir oyuncu. diyerek bu transferi doğrulamıştı. Ahmet Çubukçu'nun açıklamasının ardından yeni bir iddia da Zeki Uzundurukan'dan geldi. A Spor'da Transfer Raporu programında konuşan Zeki Uzundurukan, Visca transferi için Trabzonspor'un teklif arttırdığını söyledi. 

Uzundurukan "Benim bildiğim Fenerbahçe girişimde bulunmadı, ilgisi yok dedi. Biz 3 ve 4. teklifleri yaptık, görüşüyoruz. Başakşehir kulübünden bir yöneticiyle görüşüyor ve pazarlıkları yapıyoruz. Yusuf Erdoğan, Muhammet Demir ve Musa Nizam da olabilir. Ayrıca 2 milyon euro'nun dışında bu teklif 3'e de çıkmış olabilir." dedi. 

Medipol Başakşehir'de geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı performansla transferin gözde isimlerinin başında gelen Edin Visca kulüp yönetimiyle yaptığı konuşmada kararını verdi. 

BENİ GÖNDERİN 

Edin Visca, Başakşehir yönetimiyle yaptığı konuşmada kesin olarak, "Beni gönderin. Ayrılmak istiyorum. Büyük bir takımda forma giyme isteğim var." diye konuştu. Visca'nın bu talebinin ardından yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği büyük merak konusu. (Futbolarena)