Trabzonspor Demba Ba'dan umudunu kesmedi. Senagelli oyuncuyla anlaşılmasına rağmen Torres'i sakatlığı nedeniyle Chelsea'nin vermekten vazgeçtiği Demba Ba için Trabzonspor cephesinden flaş bir açıklama geldi. "Her an gelebilir."

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e katılan Kulüp basın sözcüsü Yakup Aslan, "Demba Ba defteri kapanmadı. Her an bu transfer gerçekleşebilir" dedi.

Torres'in sakatlanması nedeniyle Chelsea'nin transferinden vazgeçtiği Demba Ba'nın Trabzonspor forması giyme ihtimalinin bulunduğunu söyleyen Aslan şöyle konuştu: "Başkanımız Demba Ba ve Chelsea ile anlaşmıştı. Torres sakatlandığı için transfer askıya alındı. Eğer Torres'in sakatlığında olumlu bir gelişme yaşanırsa Demba Ba her an gelebilir. Bu defter henüz kapanmadı."

Demba Ba transferinin gerçekleşmemesi halinde alternatif oyunculardan biriyle anlaşacaklarını, transferin sıkıntıya girmemesi için isim açıklamayacaklarını ifade eden Aslan, "Gelecek oyuncu hem lig hem de Avrupa'da bizi sırtlayabilmeli. Tüm arayışlarımız bu yönde" dedi.

FIFA VE UEFA'YA GİDECEĞİZ
Yargıtay'ın kararına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike yargılamasını yeniden yapmamak için direndiğini de söyleyen Aslan, sözlerine şöyle devam etti: "Biz zaten bu TFF'ye güvenmiyoruz. Gerekli başvuruları yapıp bekleyeceğiz. Türkiye'de iç hukuk yolları bitince FIFA ve UEFA'ya başvuracağız."