Teknik direktör Ersun Yanal’ın rahatsızlığını aktardığı yöneticiler, deneyimli hocayı, “Sona geldik. En az 2 oyuncu Macaristan’da olacak. Kamp süresince de transferler gelecek” diyerek rahatlattı. İlk takviyelerin orta saha ve savunmaya olması bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak deneyimli hocanın yakın çevresine, “Eğer hazırlık maçlarında gelecek sezonun sistemini, planlarını deneyemezsek büyük sıkıntı yaşarız” şeklinde mesajlar vermesi yönetimin çalışmalarını hızlandırdı. Benzer rahatsızlıkları Bordo-Mavili ekibin idarecileriyle de paylaşan Yanal, gelen son haberlerle rahatladı. Başkana yakın olan idareciler Ersun Yanal ile yapılan son görüşmede, “Sona geldik. Aslında daha erken olacaktı ama anlaştığımız bazı isimler sizin de bildiğiniz gibi ülkedeki sorunlar sebebiyle geri adım attı. Onları tekrar ikna etmek veya yeni isimlere yönelmek zaman aldı. Ancak her şeye rağmen en az 2 oyuncu Macaristan’da olacak. Kamp süresince de transferler gelecek” ifadeleriyle gelinen noktayı aktardı.

Onazi, Kaddouri ve diğerleri...

Bu paralelde önceliğin orta saha ve savunma hattına verildiği de gelen haberler arasında. Orta saha takviyesi için Onazi ya da Kaddouri’nin Trabzonspor’a en yakın isimler olduğu bilinirken, stoper ve sol bekte ise alternatiflerin daha fazla olduğu, birkaç gün içinde şartları en uygun olacak oyuncularla imza için masaya oturulacağı dile getirildi.
Editör: TE Bilişim