Trabzonspor'un listesindeki en flaş isimlerden biri olan Guidetti'nin 1 yıldır Ersun Yanal'ın yakın takibinde olduğu, ayrıca önceki sezonlarına dair de detaylı bilgiler toplandığı öğrenildi. 23 yaşındaki yıldız golcü için Fırtına'nın rakipleri çok ama Bordo-Mavililer arayı açmaya başladı

Teknik direktör Ersun Yanal’ın istediği 7-8 takviyeyi Temmuz başında başlayacak olan kampa yetiştirmek için büyük çaba harcayan Trabzonspor’un kurmaylarının harekatı devam ediyor. Her mevkiye transfer yapacak olan Karadeniz ekibinde listenin en flaş isimlerinden biri de bilindiği gibi John Guidetti. Manchester City ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan 23 yaşındaki İsveçli oyuncu için Yanal’ın çok ısrarcı olduğu bildirildi. Öyle ki, deneyimli hocanın tam 1 senedir Guidetti’yi yakından takip ettiği, eski dönemlerine dair performans verilerinin de tamamına sahip olduğu öğrenildi.

‘Müthiş bir yetenek’

Cardozo’dan vazgeçmeyi kesinlikle düşünmediğini bizzat Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na da aktaran Yanal’ın, “Süper Lig yarışında hedefimiz şampiyonluk ise forvetlerimiz birbirini aratmayacak seviyede olmalı. Sezon içinde formsuzluklar, sakatlıklar, cezalar var. Guidetti hem çok genç hem de sürekli aşama kaydeden bir oyuncu. Alırsak asla bir zarar etmez, aksine çok şey kazanırız” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

FUTBOLCUNUN VİDEOSU:
Editör: TE Bilişim