Yeni sezonda geleceğin iskelet kadrosunu oluşturmayı planlayan ve bu doğrultuda genç ve mücadeleci oyuncuları kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'un gündemine son olarak Ömer Ali Şahiner geldi. Son üç sezonda Konyaspor'da istikrarlı bir grafik ortaya koyan ve her sezon artan performansıyla dikkat çeken Ömer Ali için Bordo-Mavililer'in nabız yokladığı öğrenildi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da "O'nu kadromda görmek isterim" dediği belirtildi.

Konyaspor ile sözleşmesi 2017'de sona erecek olan futbolcunun Trabzonspor'a sıcak baktığı ileri sürüldü. Geçen sezon ligde 33 maçta 3 gol 6 asistle oynayan Ömer Ali için son kararı kulübünün vereceği öğrenildi.

EMRE TASDEMİR RADARA GİRDİ

Kabus gibi geçen bir sezonda Trabzonspor'un kanayan yarası haline gelen sol bek için radara, Bursaspor'un 20 yaşındaki milli futbolcusu Emre Taşdemir'in girdiği öğrenildi. Genç futbolcuyu yakından tanıyan Ersun Yanal'ın "Alınırsa takıma önemli katkı sağlar" raporunun ardından Bordo-Mavililer'in harekete geçtiği, Bursaspor'a Emre için teklifini ilettiği kaydedildi.

Sefa Yılmaz'ı kadrosuna katma girişiminde bulunan Bursaspor'a bu oyuncuyu bedelsiz olarak verebileceklerini ileten Trabzonspor yönetiminin ayrıca 1.5 milyon Euro'yu da gözden çıkardığı bildirildi. Bordo-Mavililer önümüzdeki günlerde temaslarını sıklaştırarak Emre Taşdemir'i kadroya dahil ederek, sol bekte kanayan yarayı durdurmanın planlarını yapıyor.
Editör: TE Bilişim