Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da teknik adam Ersun Yanal, bir süre önce Gaziantepspor’un orta saha oyuncusu Orkan Çınar’ın alınması yönünde rapor vermişti.

Gaziantepspor yönetiminin bonservisini 5 milyon euro olarak belirlediği Orkan Çınar için Trabzonspor, UEFA kısıtlamasına rağmen şartları zorlayıp, gurbetçi futbolcuyu renklerine bağlamakta kararlı. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile masaya oturuldu. Babası Da Doğruladı Yapılan görüşmede Orkan Çınar için 2 Milyon Euro’nun yanı sıra kadroda düşünülmeyen 3 oyuncu önerildiği ortaya çıktı.

Orkan Çınar için Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de teklif yaptığı, Trabzonspor’un teklifinin daha cazip olduğu belirtildi. Yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre babasının da Orkan Çınar’ın Trabzonspor’a daha yakın olduğunu söylediği öğrenildi. Gaziantepspor yönetiminin teklifi kabul etmesi halinde önerilecek üç oyuncu konusu masaya yatırılacak.  

Orkan Çınar Kimdir?

Gaziantepspor’a 2014-2015 sezonunda Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Greuther Fürth takımından gelen 20 yaşındaki oyuncu Orkan Çınar, geride kalan sezon toplam 37 maçta 3 gol atıp 7 asist yaptı. Türkiye U21 Milli takımında da 2 maçta görev yaptı. Sağ kanatta görev yapan Orkan Çınar, sol kanatta da oynayabiliyor.  

Yahya Karabina - Taka


Editör: TE Bilişim