Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay önceki gün yaptığı açıklamada, "TFF'nin yabancı sınırlaması nedeniyle yerli oyuncular önem kazandı. Kulübe yerli futbolcular almalıyız" demişti. Başarılı teknik adamın 25 Kasım'da yönetime sunduğu listede birçok yerli isim üzerinde durduğu ortaya çıktı. Akçay'ın Gaziantepsporlu Muhammed Demir, Orhan Gülle, Kasımpaşa'dan ayrılan Özer, G.Saraylı Yekta Kurtuluş ve Akhisar'dan Uğur Demirok'u istediği biliniyor. 

Olumlu sonuçlandı 
Bu listeye göre hareket eden yönetim Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Yekta Kurtuluş'la her konuda anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusuyla yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alan Trabzonspor'un Galatasaray'la görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. Yekta için Galatasaray'dan haber bekleyen bordo-mavililer ayrıca Akhisar Belediye'de oynadığı futbolla dikkat çeken Uğur'un peşinde. 

Zeki'yi istediler 
Yönetim Uğur'un kulübü Akhisar ile masaya oturdu. 2015 yılına kadar sözleşmesi olan 25 yaşındaki stoper için Akhisar'a takas teklif edildi. Bu kabul edilmezken, Ege ekibinin hocası Hamza Hamzaoğlu'nun kaleci Zeki Ayvaz'ı istediği öne sürüldü. Görüşmeler sürüyor, transfer her an bitebilir.