Trabzonspor, Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen Ferhat Yazgan'ı renklerine bağlıyor. KAP'a gönderilen açıklamada, "Ferhat Yazgan'ın kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü VfLWolfsburg ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 21 yaşındaki orta alan oyuncusunun Wolfsburg'un ikinci takımında forma giydiği bildirildi. 

DURAN TOPLARDA ETKİLİ
Fortuna Düsseldorf'un hocası Lorenz Günther, onu takımına kazandırmak istemiş ve "Çok yetenekli bir futbolcu" demişti. Gösterdiği başarılı performansla Bundesliga'da gelecek vadeden yıldızları arasında gösterilen 1992 doğumlu futbolcu gelecek yıl bordo-mavili formayla ter dökecek. Michael Ballack'a benzetilen oyun yapısı ile dikkat çeken genç oyuncu, özellikle duran topları etkili kullanması ve sert şutları ile dikkatle üzerinde topluyor.

BİRÇOK TAKIM TRANSFER ETMEK İSTEMİŞTİ
Holsteinkiel'in altyapısındaki performansıyla göz dolduran Ferhat, A takımda 14 maçta forma şansı buldu ve bir gol atıp, bir de asist yaptı. Ön libero mevkisinde oynayan 1992 doğumlu yıldızı birçok takım istiyordu.
Editör: TE Bilişim