Uzun süredir birçok oyuncuyla görüşen ancak sonuç alamayan Fırtına, Fulham'ın yıldızıyla temasa geçerken, bonservisinde indirim bekliyor.

Malouda ve Bosingwa’yı renklerine bağlayarak büyük ses getiren Trabzonspor, forvet hattı için öyle bir ismi listesine aldı ki, eğer gerçekleşirse büyük bir başarıya imza atmış olacak. Avrupa’daki başarılı sonuçlardan sonra ligin ilk haftasında karşılaştığı Beşiktaş’a mağlup olan Bordo-Mavililer’de gol yollarındaki sıkıntı çok net su yüzüne çıkarken, yönetim golcü transferinde Premier Lig ekiplerinden Fulham’ın dünyaca ünlü Bulgar forveti Dimitar Berbatov’u Trabzonspor’a getirmek için düğmeye bastı. Ada temsilcisinin yetkilileri ile masaya oturan yöneticiler, bonservis pazarlığına başladı.

Görüşmeler sürüyor

Trabzonspor’lu yöneticiler, bu transfer için henüz istedikleri noktaya gelmediklerini ancak, önemli aşama kaydettiklerini söylediler. Fulham’ın yüksek bonservis bedeli ile satmak istediği 32 yaşındaki oyuncu için Bordo-Mavililer’in fiyatı aşağı çekmek için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi. Karadeniz ekibinin Berbatov dışında bir-iki isimle de temas halinde olduğu ancak önceliği Bulgar oyuncuya verdikleri bildirildi. Tecrübeli golcünün Trabzonspor’a oynamaya olumlu yaklaştığı ve “Kulübümle anlaşın, ben gelmeye hazırım” mesajı verdiği belirtildi. Bu transfer için bütün imkanları zorlayacak olan Fırtına, bir haftaya kadar bu transferi bitirmeyi planlıyor. Fırtına’da bir yandan bu çalışmalar sürerken, bir yandan da yabancı kontenjanındaki fazlalığı boşaltmaya çalışıyor. Emerson’u göndermek isteyen yönetim, oyuncunun alacağındaki indirimi kabul etmemesi üzerine sıkıntı yaşıyor. Yöneticilerin, birkaç gün içinde bu sorunu da çözeceği gelen haberler arasında.
Editör: TE Bilişim