%40 Diouf %60 Berbatov

Trabzonspor, Benfica'yı ikna etmeye çalışırken Cardozo'nun taleplerini duyunca hemen bu transferi rafa kaldırdı. Yönetimin önceliği artık Dimitar Berbatov. Bulgar forvet olmazsa Diouf'un işi bitirilecek

Bordo-Mavililer’de forvet transferi konusunda baş döndürücü bir trafik yaşanıyor. Berbatov, Diouf derken bir anda Oscar Cardozo ismi gündeme gelmişti. Bordo-Mavililer, Benfica’ya 5 milyon Euro artı Colman teklifi yapmaya hazırlanırken, Paraguaylı golcüden gelen talep dudak uçuklattı. Yöneticilerin bu transferle ilgili yakın çevrelerine, “Sezon başında gündeme geldiğinde pahalı olduğu için vazgeçmiştik. Şimdi istediği rakamlar çok daha uçuk. Bu şartlarda almamız imkansız” dedikleri öğrenildi. Transfer listesinin başına yeniden Dimitar Berbatov’un adı yazıldı. 

Tek talip Trabzon

Fırtına’nın Berbatov konusundaki en önemli avantajı Arsenal ve Tottenham’ın bu oyuncudan vazgeçmiş olması. Tecrübeli forvetin ara transfer döneminde ayrılmayı kafasına koyması da Trabzonspor’un elini güçlendiriyor. Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Fulham’ın düşük bir rakama ‘evet’ demesi bekleniyor.

Diouf’a Cardiff kancası

Yöneticiler, Mame Biram Diouf ve kulübü ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Senegalli golcü yedekte tutuluyor. Ancak Solskjaer’in Cardiff menaceri olduktan sonra Diouf için harekete geçmesi, Trabzonspor adına transferi zorlaştırabilir. Bordo-Mavililer’in en büyük avantajı Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmesi ve yüksek bir ücret teklif etmesi.