Gençlerbirliği'nde takımın başında sadece bir maça çıkan Yılmaz Vural'ın görevine son verildi. Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı Gençlerbirliği dün oynanan ligin ilk yarısının son maçında Eskişehirspor deplasmanında 2-0 mağlup olmuştu. Bu ayrılıkla Yılmaz Vural'ın Gençlerbirliği macerası sadece 5 gün sürmüş oldu.

***

Vural topun ağzında...

Sezona Baxter ile başlayan, sonrasında tecrübeli hocayı gönderip Mehmet Özdilek ile anlaşan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Şifo'ya da kapıyı göstermişti. Geçici olarak Mustafa Kaplan takımı idare ederken son olarak Yılmaz Vural ile el sıkışıldı. Ancak yine kriz çıktı! 

Başkan Cavcav bu kez 1 maç dayanabildi. Eskişehirspor mücadelesini Başkent ekibi 2-0 kaybederken, karşılaşmanın ardından Yılmaz Vural ile Başkan İlhan Cavcav transfer konusunu masaya yatırdı. Cavcav'ın pek çok bölgeye direkt 11'de oynayabilecek isimler istediği ve listeyi hazırladığı öğrenildi.

Sorun çözülemedi

Cavcav ise devre arasında bu kadar takviye yapılmasını mantıklı görmedi. İkili arasında transferlerle ilgili anlaşmazlık çıkarken, sorun henüz çözülemedi.

Başkan'ın, Yılmaz Vural ile yolları ayırmayı düşündüğü belirtilirken, bu ayrılık gerçekleşirse 80 yaşındaki duayen başkan rekora imza atacak. Vural'ın sözleşmesinin feshedilmesi halinde yarım sezonda 4. teknik direktörü göndermiş olacak olan Cavcav, Yılmaz hocadan önce Fuat Çapa'yı Türkiye'ye çağırmış ancak anlaşmadan geri yollamıştı.

İkisi de rekorların adamı

Gençlerbirliği, Yılmaz Vural'ın hocalık kariyeri boyunca çalıştırdığı 30. kulüp olurken, İlhan Cavcav ise tam 44 kez teknik adam değişikliği yaptı.