Asamoah Gyan ve Güray Vural’ı ikna eden Bursaspor'un, Trabzonspor’dan Yusuf Erdoğan’la da her konuda anlaştığı öne sürüldü.

Lige tutunmayı son maçta garantileyen Bursaspor’da gelecek sezon da benzer kabuslar yaşanmaması için hayli hareketli günler var. Prosinecki’den olumsuz yanıt alınca rotayı Paul Le Guen’e kıran Yeşil- Beyazlılar yarın bir aksilik yaşanmazsa Fransız hocaya imza attıracak.

Bir yandan da transferde son derece yoğun bir şekilde çalışan Timsah bir süredir temas halinde olduğu Gan Milli Takımı forveti Asamoah Gyan’la her konuda el sıkıştı. Tecrübeli forvet, önümüzdeki günlerde Bursa’ya gelecek. Bir başka yıldız Alex Song’la da görüşmelerini sürdüren Yeşil- Beyazlılar, iç piyasada ise taraftarı heyecanlandıracak isimlere imza attırmak üzere. Kayserispor’dan Güray Vural’la prensipte anlaşan yönetimin Fenerbahçe’den genç sağ bek Savaş Polat’ı da ikna ettiği öğrenildi.

İmzalar toplu törende 
Asıl bomba ise Trabzonspor’dan... Bordo- Mavili takımda istediği şansı bulamayan Yusuf Erdoğan’ın menaceriyle yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği, tarafların bir araya gelerek bu transfere de resmiyet kazanacakları öğrenildi. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da yapacak olan Bursaspor, bu transferler için görkemli de bir imza töreni düzenlemek istiyor.

Editör: TE Bilişim