Dış transfer çalışmalarını sürdüren Zağnosspor, iç transferde Kaleci Murat Kul, defans oyuncusu Kaptan Gökçe Muhcu ve orta sahanın çalışkan ismi Hakan Çakın ile yeniden anlaşarak sözleşmelerini uzattı. Trabzon'dan Basketbolda, Akçaabat Sebatspor'da, Sakaryaspor'da ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi birçok önemli takımda masör olarak görev yapmış Osman Zeki Durna ile de anlaşıldı ve masörlük görevine getirildi.

Zağnosspor ile sözleşmelerini uzatan Kul, Muhcu ve Çakın hedefleri olan bir takımda yeniden forma giyecek olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, geride bırakılan sezonda ligi şampiyon tamamladıklarını, yeni sezonda da şampiyonluk için sahada mücadele edeceklerini söylediler.

KAMP TARİHİ BELİRLENDİ

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Zağnosspor'un kamp tarihleri de belirlendi.  25 Temmuz'da sezon hazırlıklarına Trabzon'da başlayacak olan kırmızı-mavi-beyazlılar, kampın birinci etap çalışmaları için 10 Ağustos'da Nevşehir'e gidecek. Nevşehir'de 15 gün sürecek kampın ardından Trabzon'a gelecek olan takım, 2 günlük aranın ardından kampın ikinci etabı için Erzurum'a gidecek. 28 Ağustos'da Erzurum'da olması planlanan takımın buradaki sezon hazırlıkları ise 10 gün sürecek.

İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER

Zağnosspor önceki akşam iftar yemeğinde bir araya geldi. Kebapçım Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy, Zağnos Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, Zağnosspor Futbol Şube Sorumlusu Şenol Ayvaz, Genel Menajer Recep Sivrikaya, Teknik Direktör Mehmet Salih Gül, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Aksoy, yeni sezonda takımdan beklentilerinin olduğunu, konulan hedeflere ulaşabilmek adına tüm takımın elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.