‘’Trabzonspor, Galatasaray’a yatar’’ Bu Fenerbahçelilerin en büyük ezberlerinden biridir lakin tamamen bir zırvadan ibarettir.
Trabzonsporlu duruşu denen şeyden haberi olmayanların gevezeliklerinden başka bir şey değil. Bu  safsatanın bir anlam ifade etmediğini tüm Türkiye izledi bu akşam.
Galatasaray’ın 40 bin taraftarı önünde, dişe diş, kora kor bir mücadele veren takımımız bence üç puanı kaybeden taraftı.
Galatasaray üstün ve baskılı oynuyor gibi gözükse de bal yapmayan arı gibiydi ve çok az pozisyon bulabildi. Burak’ın son dakikalarda ki o ters dokunuşu Muslera’nın ayağından dönmeseydi üç puan   bizim olabilirdi?
Neyse işin teknik taktik kısmını ele alan onlarca köşe yazısı yazılacaktır, o kısmına ben daha fazla girmeyeyim.
Kulüp başkanı aylardır cezaevinde yatan bir takımın taraftarlarının hiç yüzleri kızarmadan dile getirdikleri ‘’ Te-Se, Ge-Se’ye yatar’’ iftirasına değinmek istiyorum.
Öncelikle herkes bilsinki biz Trabzonporlular için İstanbul takımlarının biri diğerinden daha yakın değildir. Fenerbahçe ile olan kavgalarımız nedeniyle sanki Galatasaray’a daha yakınmışız gibi bir algılama varsa, bu tamamen bir yanılsamadır.
Trabzonpor için Fener ne ise Cimbom da odur. Yalnız, Fenerbahçe’nin Türk futbolunu katleden eylemleri nedeniyle Fenere esktra bir tepki oluşmuş olabilir.
Almak satmak, şike yapmak ve yatmak gibi eylemleri günlük rutini haline getirenlerin, ‘’ Trabzonspor,Galatasaray’a yatar’’iftiraları, aynada kendi akislerini görmelerinden başka bir şey değildir.
Trabzonspor iyi oynayabilir, kötü oynayabiliri maç kazanabilir, maç kaybedebilir ama Trabzonspor asla hiçbir takıma yatmaz.
‘’Trabzonspor bizi küme düşürdü’’ diye bağıranlar ile ‘’Trabzonspor şampiyonluğumuzu elimizden aldı ‘’diye ağlayanlar bunun en büyük ispatıdır. Bu takım kimseye yatmaz bu böyle biline.
Karadeniz fırtınası, bu gece Arena stadyumunda bunun böyle olduğunu bir kere daha herkese gösterdi.
Trabzonspor GS’ye yatar iddiası; Türk futbolunu bitiren ve kelimenin tam anlamı ile yatacak yeri olmayanların saçmalıklarından başka bir şey değildir.
Yatacak yeriniz yok bilesiniz!!!