Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkanı Şadan Eren ile yönetim kurulu üyelerinin 16 Nisan Salı sabahı gerçekleştirdiği ziyarette, yerel seçimlerde Ortahisar Belediye Başkanı seçilen Ahmet Kaya ile önemli bir görüşme yapıldı.

Ahmet Kaya'ya yeni görevinde başarılar dileyen Erkut Çelebi, "Ortahisar'ın tüm projelerine ofisimizle destek vermekten memnuniyet duyacağız. Trabzon'umuzun her sektörde ilerlemesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve Trabzon için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ahmet Kaya da ziyaret için TTSO heyetine teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Trabzon’un her alandaki birikimlerinin ortak akılla değerlendirilmesine ehemmiyet veriyoruz. TTSO bu noktada en önemli destekçilerimizden biri olacaktır. En kısa zamanda iş dünyası ile şehrin gelecek perspektifinin çizilmesi konusunda bir toplantı yapmayı planlıyorum. Gelecek olan tüm tavsiyeleri bir havuzda toplayıp kentimizin bir projeksiyonunu çizmeyi planlıyoruz.”

Editör: Didem Bektaş