3+ fark ile yenilmememizin gerektiği bir maça çıkan futbolcularımız gayet istekli ve hırslı başladı. Son ana kadar iyi de direndi. Zeki’nin talihsiz sakatlığı sonrası son anlarda yenilen gole bakarak takımı eleştirmek çok yanlış olur.

Tolunay Kafkas’ın gelişiyle beraber taşların yerinden oynayacağının sinyalleri bu maçta verildi. Tolunay Kafkas gençlere verdiği değer ile biliniyor ve inanıyorum ki bu takımda artık herkes oynayacak.

Tolunay hocanın gelişiyle forma isimlerin değil, yüreklerin olacak…

Şimdi gelelim istifa ve sonrası yaşananlara;

Şenol Güneş, benimde çok güvendiğim ve katkı sağlayacağını düşündüğüm Ünal Karaman’ı  Trabzonspor’a geri çağırdığı gün, bütün ipler Ünal Karaman’ın eline geçmişti. Bence Ünal Karaman giderken dediği gibi Trabzonspor’a şarkı söylemeye gelmişti kendisi. Ama maalesef detone oldu… Ama bunu şarkıyı dinleyenler veya dinlemek isteyenler görebilir.

Şenol Güneş, Ünal Karaman’ın gelişiyle beraber zaten istifasını vermişti. “Şenol Güneş gitti, Ünal Karaman geldi. Yine takımda bir şey değişmedi. Sıra şimdi yönetimde” şeklinde yorumların yükseleceğini düşünen Sadri Şener, Şenol Güneş’in istifasını kabul etmedi. Yaptığı bu hamle ile bir taşta iki kuş vurarak. Hem Ünal Karaman’a şans verdi hem de kendisine son bir şans daha tanımış oldu.

Ünal Karaman’a şans verilmedi değil. Ünal Karaman şansını kullanamadı…

Tolunay Kafkas’ın gelişinin hızlı olduğu söyleniyor.

Burası Yeşil Bostan Spor Kulübü mü?

Bir hoca ayrıldığı zaman günlerce haftalarca yeni hoca arayışı sürmeli mi?

Tolunay Kafkas’ın gelişini hızlı diye yorumlayanlar, bütün hocalar görevden ayrılınca takımı Tolga Zengin çalıştırdığını gördüler mi?

Ne yani 1 hafta daha mı Tolga yönetiminde çalışsaydı TRABZONSPOR!

Gelelim Mustafa Akçay’a, ya arkadaşlar yapmayın Allah’ınızı seviyorsanız.

Mustafa Akçay 1461 Trabzon’da başarılı değil mi?

Peki bu takım bizim değil mi?

Mustafa hocayı beğeniyorum. Ama Trabzonspor ‘u yönetmek, 1461 Trabzon’u yönetmek ile aynı değil.  Mustafa Akçay’ın Trabzonspor’un başına gelmesi halinde kariyerini olumsuz yönde etkileyeceği düşüncesindeydim. 1461 Trabzon’da Trabzonspor’a fazlasıyla katkı sağlıyor ve bizlere futbol keyfini yaşatıyor. Ben 1461 Trabzon’u da Trabzonspor gibi izliyor ve zevk alıyorum. Her iki tarafın da dengesinin bozmanın anlamı ne yani…

Yani Şenol Güneş’in bitirdiği anda en doğru isim Tolunay Kafkas’tı ve bu transfer gerçekleşti..

Trabzonspor’umuza hayırlı olacağını düşünüyor hocamıza hoş geldin diyorum.