Trabzonspor, Erciyes maçında değişikliğe giderek farklı bir 11 ile sahaya çıktı. Maçın başında Deniz'in şutu kaleci Gökhan'da kaldı. Sonrasında her iki takım da dengeli oynamaya başladı. Erciyes'in çok önemli bir pozisyonunu Onur kurtardı. Her iki takım da vasat oynarken, karşılıklı cılız ataklarla  pozisyon yakalamaya çalıştı. İlk yarı görünen, Trabzonspor'un, Rostov maçındaki etkisiz oyunu halen devam ediyordu. Her iki takım da ilk yarıda göze hoş gelen bir oynayamadı. İlk yarı yine de Trabzonspor, biraz olsun üstün göründü ama şunu anlamak istiyorum, kaliteli oyuncu transfer ediyorsun, öyleyse nedir bu telaş? Niye topu yere indirip pas yapmıyorsun? Büyük takım isen bunları yapacaksın, kenarları kullanacaksın.

Vahid hocanın, kaprislerinden kurtulması lazım yoksa bu gidişat hiç de iyi değil.

Trabzonspor, ilk yarı orta sahada durarak oynuyor. Böylece topu taşımada faydalı olamadılar.

Üretkenliği olmayan bir takım nasıl gol yapar, o da bir soru işareti!

Erciyes takımı daha istekli, daha doğru oynarken, Trabzonspor ancak duran toplarla gol bulmaya çalışıyordu. Deniz, santraforda yalnız kalırken, onlara destek verecek bir orta sahayı göremedim.

İkinci yarı ne söylemişsek, o daha maçın başında gelen orta ile net pozisyonu direkten döndü ve 2 dakika sonra yine Deniz, kaleci ile karşı karşıya golü kaçırdı ve Deniz bu pozisyon sonrası sakatlanarak yerini Gökhan Karadeniz'e bıraktı.

Trabzonspor, ikinci yarıda değişiklilere gitti. Serdar ve Salih Dursun oyuna girerken, fazla kalite olmayınca takım pozisyon bulmakta yine zorlandı. Erciyes, ikinci yarıda İlhan ile önemli bir pozisyon yakalarken, bu pozisyonda top direkten döndü. Daha sonra Trabzonspor atak yapmaya çalıştı. Ama bir türlü net pozisyon yakalayamadı. Bu maç, görünüş itibariyle beraberlik kokuyordu.