Hami hoca geldiğinden bu yana sakatlıklardan, kondisyondan ve çeşitli mazeretlerden bahsetti.

Son iki karşılaşmayı öyle ya da böyle kazanarak Avrupa kupalarına katılma yolunda iddialı bir takım durumuna gelmeye çalıştı Trabzonspor. Fakat bugün gerçeği bir kez daha gördük. Trabzonspor tarihinde sahasında bir puana sevinen bir taraf olmamışken bugün takım bizlere bir puanı alalım da gidelim havasında bir karşılaşma izletti. 

**

 Esteban, sahada ki en özel isimlerden biri oldu. Son haftalarda ki verimli performansına bir yenisini daha ekledi ve bir puanı ona borçlu olduğumuzu söylemek sanırım yanlış olmaz.

  Yalçın gibi uzun boylu bir stopere karşı yapılacak en güzel hamle Cardozo ve Muhammet Demir ile başlamak olacaktı şüphesiz. Cardozo'yu Yalçın ile oyalayıp Muhammet'e şut atacak, hareket kazandıracak zaman tanımak olmalıydı. Fakat Hami hocanın düşüncesini anlayamadım. Böyle bir düzende başlamak varken neden Muhammet Demir'i etkisizleştirme operasyonlarına devam ediyor anlamak gerçekten mümkün değil!

 Bosingwa'nın sahada olması kendi adına eziyet. Yusuf Erdoğan veya Güray ile başlamak en mantıklısı olacaktı. Nitekim Bosingwa kanadından hücum olarak etkisiz bir karşılaşmayı daha geride bıraktık.

 Ramazan oyundan çıktıktan sonra Trabzonspor orta sahası oldukça etkisiz bir durum alırken Okay maalesef bildiğimiz tarzda etkisiz oyununa devam etti.

**

 Sonuç olarak; Avrupa hedeflerine ilerleyen Başakşehir bir puana üzülürken, Trabzonspor bir puana sevinen taraf oldu! Bunu yazmak zor olsa da, eskiye özlem her geçen gün daha çok artsa da tribünde ki taraftar bu sene o bir puanı bile hak etmedi sanırım..

Saygılar..