Fenerbahçe’ye karşı , daha çok gol pozisyonuna giren Trabzonspor’u izledikten sonra, Metalist deplasmanında ilk golü bulan ve sonra ikinciyi arayan fırtına, Avrupa’da da bu sene tozu toprağı silip atacak gibi gözüküyor.

Takımın yedeklerine baktığımda şaşırıyorum ve gurur duyuyorum. Mehmet Ekici, Yatabare, İshak, Yusuf Erdoğan ve bu kadroya sakatlıktan dönecek olan Bosingwa ve Özer eklenecek.

Metalist karşısında özellikle sol bekte sıkıntı yaşadığımızı gördüm. Daha önce oynadığı maçlarda oldukça başarılı olan Musa’nın bu maçta Waris’e zor anlar yaşattığını izledim. Ofansif yönüyle çok can yakacağına inandığım Waris, sürekli sol beke gelmek zorunda kaldı. Waris’in kendini gösterebilmesi için İshak’ın hangi takıma geldiğinin farkına varıp idmanlarda ona göre performans göstermesi ve formayı hak etmesi gerekiyor.

*-*-*-*

Şimdi buraya kadar her şey çok güzel gibi gözüksede, Trabzon’un aldığı galibiyet veya oynadığı güzel oyun sonrası sevinemeyen, galibiyetimizi kabullenemeyen, galibiyetimizi her daim rakibin kötü oyununa bağlayan, Trabzonspor taraftarı olduğunu sandığım insanları görmek üzüntü verici.

Hacıosmanoğlu ‘nun Trabzonspor Kulübü Başkanı olarak yaptığı hataları eleştirmek ve yapıcı olmak yerine, Trabzonspor Kulübü’ne zarar vermek pahasına çirkin oyunlara girerek takımın kaybetmesini iple çekenlerin, kazanılan her maç sonrası kabuklarına çekildiğini görmek camia adına kötü bir durum.

Hacıosmanoğlu’na karşı yapılan kulisler ve planlar Allah’a çok şükür tutmuyor. Plan yapanların da gerçek yüzlerini zamanla taraftarımız görüyor.

Tarih Trabzonspor’un galibiyeti sonrası, “Hacıosmanoğlu’nu gönderemeyeceğiz” diye sevinemeyenleri yazacak. Tarih yazmasa bile ben her zaman yazacağım.

Hacıosmanoğlu bu kulübün sahibi değil sadece görevlisidir. Bu kulüp hepimizin ve bir tane Trabzonspor var. İbrahim Hacıosmanoğlu’nu yönlendiremeyenlerin yaptığı çirkin planlara alet olmayan büyük Trabzonspor taraftarına teşekkür ederim. Ah birde kombinelere ilgi gösterip, Trabzonspor’un üzerine oynanan bu oyunları tam olarak bozsa…

Hacıosmanoğlu’nu başkanlıktan indirmek için benim Trabzonspor’uma zarar verecek hamleler yapmayın! Benim Trabzonspor’umun üzerinden rant sağlamayı ve beklemeyi bırakın!

Trabzonsporlu için, Trabzonspor iyiyse sohbet muhabbet var. Trabzonspor kötüyse muhabbet bir o kadar kötü bu şehirde. Ona göre hareket etmeli, bunu bilip bu şehre hainlik etmemeli.