Öncelikle Trabzonspor’un tarih’te bu kadar kötü sezonu olmamıştı. Yine Hüsranla sonlanıyor ilk yarı ama bununla ilgili birkaç cümle yazmak farz oldu.

Trabzonspor’un kadrosu bence türkiye’deki en iyi kadrolardan bir tanesi ama geminin kaptanı kabiliyetli olamayınca gemi su almaya devam ediyor. Unutulmasınki her zaman mürettebat suçlu değildir. İlk önce forvet hattına değineceğim Oscar Cardozo ve N’doye asla tek forvet oyuncusu değildir. Ama ısrarla bu adamlar tek forvet oynatılıp adeta forvet hattında yoklaştırılıyor tamam hadi çift forvet risk oldu diyelim arkadaş senin elinde kıvrak paslar atabilen Marko Marin var neden forvet hattını besletmiyorsun Cardozo’nun başarılı olduğu döneme bakın onu besleyen iki futbolcu vardı ve takım çok başarılıydı ya N’doye çift forvet oynadığı her takımda en 15 golü vardı ama Trabzonspor’da yoklara oynuyor bunun sebebi N’doye değil teknik kadro’dur. O adam orada tek başına oynayamaz, oynayamadıda ama hala ısrarla bu taktik uygulanıyor.

Neden abi neden bu taraftarı üzmeye ne hakkınız var tribün’den Marin sesleri geliyor utanmadan, sıkılmadan 75 dakika adamı kulübe’de tutuyor ve takım 2-0 malup Trabzonspor bu hezimetlere alışık değil sadi hoca ve bir zamanlar şota 

Çok değil 2010-2011 sezonunda Burak Yılmaz sağdan, soldan her yerden besleniyordu ve gol kralı oldu bununla kalmadı Şampiyon olduk, Süper kupa aldık biraz buradan ilham alınmalı yahu Trabzonspor tek forvet oynayacak takım değil Trabzon şehri kapalı futbol oyun sistemini seven şehir değil hırçındır Trabzon çılgındır Trabzon bakın o zaman malup olsanız dahi herkes arkanızda olur.

Son düşüncemde şu ki bence kesinlikle kazandırılırsa senelerce kulüp’te kalır oda solbek oyuncusu İshak Doğan daha çok genç Costant’a verilen imkan bu çocuğa verilseydi eminim ki şu anda takımın vazgeçilmezi olurdu. Fatih Terim bu çocuğu Galatasaray’a tavsiye etmişti ama maddi durumlar sebebi ile alamamıştı ve İshak’ta Trabzonspor’a gelmek istiyordu ve transfer ettik ama gel gelelim genç oyuncuya neredeyse hiç şans verilmedi bence biran önce takıma kazandırılmalı 

Vesselam gemi ve mürettebat iyi ama kaptan acemi inşallah biran önce takımın başına iyi bir isim geçer.