Herkesin ortak bir rüyası var Trabzon'da 50. yılda şampiyonluk, bu sebeple ufak tefek puan kayıplarına,  Avrupa'ya gidememeye bile başkaldıran yok.  Muharrem Usta'nın dediği gibi çok akıllıca küçüldük şimdi ileri atılma zamanı, ekonomik yapı da biraz daha oturtulursa. Geriye sadece 50.yıl için sağlıklı transfer kalıyor.
Menejerlerden çok yönetim yön vermeli transferlere, Ersun Yanal cesur olmalı piyasayı biliyor. Menejer ağlarından kurtulup  Yusuf Yazıcı gibi gençlerin önünü açmaya devam etmeli. Alt yapıda oldukça çok yetenek var, bu hazineyi kullanmalı.

Vizyon sabırı tetikledi ve hepimiz sabırlı olmayı öğrendik. Herkes dilinde ortak bir söz " 50.yıl " evet 50. yılcı taraftar olmak sabırı gerektirir. Herkes sabır, vizyon ve 50. yıl etrafında birleşmeli.
2017-2018 50. sezonumuz aslında ölüm kalım savaşı gibi bizler için 2011'den sonra kafaya oynamaya hiç bu kadar hevesli olmadık.
Nasıl başarırız  diye çok strateji yazmayacağım. Mevcut yönetim bize sabırı öğretti, başarıyı da öğretecek. 50. yılcı taraftarlar olarak ölüm kalım savaşında Muharrem Usta yönetimine başarılar dilerim.
Tabi ki şucu bucuyu bırakıp 50. Yılcı taraftar adı altında birleşmeliyiz! Söz mü?
" Her yazımın noktasını yazıyorum Anadolu Neferi Trabzonspor Şampiyon olacak "