Trabzonspor, şanlı tarihinde zor bir geçiş döneminde ve bizler bu döneme şahitlik ediyoruz her maç, her dakika, her hafta. Şanslı olduğumuz noktasında bu takıma gönül verirken zaten önde başladık. Trabzonspor'a gönül veren herkesin "şanssız" kelimesini kullanma ihtimali olmamalı. Bu renklere gönül vermiş ve gecesini gündüzünü bu takıma ayıran bu camiayı düşünen insanlar nice badireleri hep birlikte atlattı bu zamana kadar. 

Ben değilse bile babam, babam değilse bile ben, kardeşim, sen, biz, hepimiz bu takıma ve bu tarihe şahitlik ettik. Geldiğimiz noktada hastayı yoğun bakım ünitesinden çıkarmaya çalışırken hayati tehlikeyi her denemede sürdüren bir durumla karşı karşıyayız. Yaptığımız hamleler belki bugünü değil ama çocuklarımızın, genç kardeşlerimizin geleceğini kurtaracak buna eminim.

Sayın Muharrem Usta ve Ersun Yanal'a destek vermek bugünün hastasına moral vermek gibi bir şey. Çünkü bu kulüpte kalıcı olan tek şey bu ekibe moral verecek olan bizleriz. Yarının ne getireceğini tahmin etme imkanı hepimizde mevcut. Karamsar düşünüp hastayı ölüme terk etmenin vebali hepimize ağır gelecektir. Tarihi temiz ve başarılarla dolu bu camiayı ibretle takip eden ve aynı zamanda eş değer olarak kirletmeye, yok etmeye çalışan Bizansın bakışları arasında bu insanları yalnız bırakmak hepimize hiç bir şey katmayacağı aşikar.

Tıpkı İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde olduğu gibi bu kulübün başkanına, başkanlık makamında seçilerek gelen bir insana ağır ithamlarda bulunmak hiç birimize yakışmıyor. Alanyaspor karşılaşması sonrasında sinirlerime sizler gibi bende hakim olamadım. Fakat o an fark edemediğimiz bir şey var veya unuttuğumuz. Unutmayalım, yenilgiler bizlerden üç puan ve maddi kayıplardan başka bir şey almaz. Lakin ağır sözler ve hakaretler hepimizi yılların sevdasından kopmaya, birliğimize neşter vurmaya sebep olacaktır.

Abilerim, kardeşlerim..
Unutmayalım;
Yiğit, düştüğü yerden kalkar!

Şimdi her zamankinden daha fazla Trabzonspor diye bağırmaya ve bu hastaya bir omuz vermeye ihtiyacımız var.
Bu yiğit bizim, bu kardeşlik ve bu sevda hepimizin.
Konyaspor maçıyla başlayacak bu serüvende, hep birlikte ayağa kalkacağız.
Allah yolumuzu açık eylesin, yiğidimize güç kuvvet versin!
Allah'a emanet olun.
Saygılarımla