11:11 sayısı evrenden gelen özel bir mesajdır. Günlük hayatınızda 11'leri fark edip ne anlama geldiğini merak ediyor musunuz? Belki de bloğunuzdaki 11 numaralı eve özellikle dikkat ediyorsunuz ya da her gün saat 11:11'de saatinize bakıyorsunuz.

Nümerolojide 11 bir ana sayıdır ve sezgiyi, ilhamı, aydınlanmayı ve ruhsal aydınlanmayı temsil eder. Dikkat çekmenizi sağlayan ve onu gördükten çok sonra bile sizinle yankı uyandıran güçlü bir sayı. 11'leri tekrarlamak daha da hayırlıdır. Onlar bir uyanışın işaretidir ve evrenden size oturmanızı ve çevrenize dikkat etmenizi söyleyen bir mesajdır.

Bazı Yeni Çağ inananları genellikle 11:11'i şans veya tesadüf ile ilişkilendirir. Bu bir eşzamanlılık örneğidir. Örneğin, bir saatte 11:11'i görenler genellikle onun uğurlu bir işaret veya bir ruh varlığının işareti olduğunu iddia ederler."

Bu yüzden elbette her yıl 11 Kasım'da bu ana sayıyı tüm güçlü ihtişamıyla deneyimleme şansımız oluyor. Temel olarak, 11 Kasım'dan parlak ve yenilenmiş olarak ortaya çıkmaya hazır oluruz

11 Sayısına Veya Tekrar Eden 11'lere Nasıl Tepki Verirsiniz? Hayatınızda Özel Bir Yeri Var Mı?

Kendinizi kendi hayatınıza yazmak ve yeni bir şeyler denemek için mükemmel bir zaman. Her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi yapın ve bugün yeni bir yolculuğa başlayın.

Nerede görürseniz görün, ruhsal gelişim ve hedeflerinizi gerçekleştirme açısından doğru yöne gittiğinizi bilerek içiniz rahat olabilir.

11 sayısı tezahür güçleriyle güçlüdür. Bu yüzden şu anda düşüncelerinize dikkat ettiğinizden emin olun. Olmaktan korktuğunuz şeylere değil, olmasını istediğiniz şeylere odaklanın. Olumlu düşünceler düşünün.

Bunu yaparsanız, fırsatları tespit etme ve yakalama olasılığınız daha yüksektir. Sizi heyecanlandıran olasılıkları dört gözle bekleyin ve bunu sonuca bağlanmadan yapın. Sadece dileğinizi dünyaya duyurun, biraz dirseğinizi yağlayın (elbette), ama tüm kimliğinizi bunun etrafına bağlamayın. İşe yaramazsa, evrenin seni bekleyen daha da iyi bir şeyi olma ihtimali var.

Kendinizi tekrar hayatınıza yazmaya hazır mısınız? Başlayalım!

Saatlerin Anlamı ile her gününüzü aslında nasıl yaşamanız gerektiğine dair size mesaj gönderen evrene kulak asın!

Kaynak; https://sartlari.com/saatlerin-anlami/