Öncelikle Soma’da şehit düşen tüm madenci kardeşlerimize Mevla’mdan rahmet diliyorum. Bu büyük acıyı yaşamaktan dolayı çok üzgün ve mutsuzum. Sene 2014 ve hala bu ülkede böyle kazaları yaşıyorsak ve yüzlerce insanımız şehit düşüyorsa, artık düşünmeyi bırakıp. Harekete geçmemiz gerektiğini düşünüyorum.
 
 Yaklaşık 5 aydır yazamıyorum. Her hafta maçları izliyorum bilgisayarımın başına geçiyorum. Ne yazık ki yazacak hiçbir şey bulamıyorum. Artık sezon bitti ve bir şeyler karalayayım dedim. 

Nereden baktığımıza göre değişir ama, kimilerine göre  başarılı, kimilerine göre başarısız bir sezon geçirdik. Bana göre başarısız bir sezon geçirdik, fakat bu demek değildir ki takım başarısızdır. Tam aksine sevgili Hami hoca bence çok başarılıdır. Elindeki kadroya göre teslim aldığı süre zarfında başarılı bir tablo ortaya koymuştur. Gerçek başarı tabiki şampiyonluk kupasını Trabzon’a getirmektir. 

Bu güne kadar görev yapan tüm yönetimler sabredeceğiz, genç kadro kuracağız ve 3 yıllık bir süre sonra şampiyon olacağız söylemlerini hep söylemişlerdir. Fakat uygulayan bir yönetim görmedim, bir kısmını sayın eski başkan Sadri Şener ve yönetimi uyguladı. Ondada şampiyonluğumuz çalındı. Sıkıntı aslında doğruyu biliyoruz fakat uygulamıyoruz. 

Yönetime sesleniyorum, Hami hocaya güvenmeliyiz. Takıma takviye yapmalıyız ve gerçekten ama gerçekten 3 yıl hiçbir beklentimiz olmadan şampiyonluk ipini göğüslemek için ve birlikte takıma destek olmalıyız. Bakın Atletico Madrid örneğine hem Laliga gibi zor bir ligde şampiyon oldular, hem de Şampiyonlar Ligi finaline çıktılar ve bence de kupayı kaldıracaklar. Bu başarı hikâyesini alıp incelemek lazım. “ Sabrın sonu SELAMET “  hikâyesidir. Bu başarı hikâyesi. 

Trabzon sporu ve Trabzon halkını gaza veren ve kışkırtan etkenleri duymadan, sabırla ve azimle çalışarak, inatla başarıyı adım adım yakalamamız gerekmektedir. Bunun için ne yapılması gerektiğini tüm camia ve tüm yönetim biliyor. Sadece uygulasınlar başka bir şeye gerek yok. Hami hoca bu takımla bu başarıyı elde etti ise, azıcık bir takviye ile bu takım şampiyonluğa oynar ve başarılı sezonlar geçirmeye başlar. Tabiki her sene şampiyon olacağız diye bir derdimiz yok fakat ezilmeyen, saldıran ve  terinin son damlasına kadar savaşan bir takım yapabilir Hami hoca. Ben şahsen Hami hoca ve ekibine güveniyorum. Sayın başkan ve yönetim kurulu sizde Hami hoca ve ekibine güvenin ve yola devam edin. 

Başarının en temel ilkelerinden biri “ İSTİKRAR’DIR “ bu hep böyle olmuştur ve olmaya devam edecektir. 

Yazmayacaktım ama dayanamadım; Olcan kardeşim, hizmetlerin için teşekkür ederiz ama kafana koymuşsun gideceksin. Adam gibi git. Burak ve Selçuk gibi gitme. Çık yönetimin karşısına ve ben gideceğim de ve git. İnan bu taraftar seni hep “ ADAM OLCAN “ olarak hatırlar. Bence sana da bu yakışır. 

2013—2014 süper ligi kara bir şekilde bitmiştir. Millet olarak aydınlık sezonları bitirmek dileğiyle…

Dualarımızı eksik etmeyelim SOMA dan…