Yazıma başlarken şunu özellikle vurgulamak istiyorum, son dönemlerde sosyal medya başta olmak üzere bir çok yayın organından Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na ve yönetimine ağır eleştirilerde bulunan kişilerin aşağıda günümüzde çok yaygın kullanılan bu sorulara ve kurala dikkatlice bakmalarını tavsiye ederim.

Değişim Ne’dir?
Değişim Niçin / Neden gereklidir?
Değişim yapılarak Nereye ulaşılmak istenmektedir?
Değişim Ne Zaman gerçekleştirilecektir?
Değişim Nasıl yapılacaktır?
Yukarıdaki beş “N” li sorulara ilaveten bir de “K” lı sorunun cevabını araştırmak değişimin başarısı için gereklidir.
Değişimi Kim gerçekleştirecek?
Değişimin tanımını sizlere yapmam saygısızlık olur. Değişimi iyi anlayabilen Trabzonspor taraftarı dün akşam Trabzon Havaalanında ve sosyal medyada ki paylaşımları ile kendilerini gösterdiler zaten.
Şunu hepimiz kabullenelim; Trabzonspor, İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte artık transferlerde yapılan masa başı görüşmelerinde de büyük bir vizyon ve değişime sahip.
Değişimin niçin gerekli olduğunu hepimiz biliyorduk ve bu sebeple Hacıosmanoğlu’nu bu kulübe başkan yaptık.
Değişimin ne zaman ve nasıl yapılacağını da en iyi biz biliyoruz. Fakat burada önemli olan konu bu değişimin hangi şartlar altında yapıldığıdır. Bir taraftara cazip bir fiyat teklifi ve İstanbul’un yaşanılabilir geceleri varken diğer taraftara kendini spora ve samimi insanlara verebileceğin bir şehir var. Herkes elini vicdanına koysun ve nankörlük yapmasın.

Trabzon, İstanbul’dan artık transferde de öne geçiyor. Kendi ellerimizle bu başarıyı tutup geriye çekmeyelim!