Trabzonspor'da yıllardır özlenen uyumlu kadro kuruldu. Yönetimdeki sakin durağan anlayış şehire de yansıdı. Geleneksel yapımız olan isyancılık yerini dinginliğe bıraktı. Evet, bu ortamda soru şu " Şampiyonluk gelir mi? " Hayır; şampiyonluk gelmez, biz şampiyonluğa gideceğiz. Her şey saha içinde bitmiyor futbolumuzda, seyircisiz oynanacak maçlar esnasında kulübe " Nasıl destek olabiliriz? " Sorusunun cevabı 8. Kuşatma'nın şifresidir.
Cevaplayalım;
1.  Stada gidemiyorsak sosyal medyadan futbolculara moral vereceğiz.
2. Yönetime ve yöneticilere destek olacağız.
3. Medyada her yerde Trabzonspor'u konuşup, konuşturup futbolcularımızı devamlı havaya sokmalıyız.

İstanbul'un fethinde Üsküdar bir ulu fethi gören şehir olarak nitelendirilir.
8. Kuşatma ile Trabzonspor adına bir kutlu rüyayı görmek üzereyiz. Bugünlerde Üsküdar gibiyiz, şampiyonluk kuşatıldı. Artık Ulubatlı Hasan'ların ortaya çıkma vaktidir. Belki Sörloth Ulubatlı Hasan'ımız olur, kupaya uzanırız. 
"Şampiyonluk yakın şarjörleri takın" dediğinizi duyar gibiyim. Aman şimdiden uyaralım Şampiyon olursak, ki olmalıyız sevinçten silahlara davranıp komşumuzu, hemşerimizi sevinçten öldürmeyelim.
8. Kuşatma noktasına kolay gelinmedi, şuan için sessiz görüyorum taraftarımızı Göztepe, Alanya ve  Ankaragücü maçlarından toplam 7 puan alırsak havaya girip, bir ulu rüyayı görmeye aday oluruz. Galatasaray Rize'de puan kaybeder. Ayın yirmisekizinde Başakşehir- Galatasaray maçı var.
Özetle ipler elimizde bu kuşatmadan zaferle çıkmalıyız. Taraftar olarak bugünlerde takımla daha çok ilgilenmeliyiz.
Her yazımın noktasını yazıyorum; " Anadolu neferi Trabzonspor Şampiyon olacak "