Trabzonsporlu taraftarların maç devam ederken Abdülkadir Ömür’ü ve İsmail Köybaşı’nı yuhalamasını doğru bulmuyorum.

Her iki futbolcunun yuhalanmasına zemin hazırlayan Abdullah Avcı’nın da bu yaşananlardan ders almasını umuyorum.

İsmail Köybaşı Trabzonspor’un ilk oyuncusu olmadığını ispatladı.

Abdülkadir Ömür’ü yeniden Trabzonspor’a kazandıracağım derken hem takım kaybediyor hem de Abdülkadir.

Diğer futbolcular da tıpkı taraftarlar gibi Abdülkadir Ömür’ün bu performansı ile ilk 11’de oynamaması gerektiğini de görüyor. Abdülkadir Ömür konusunda böyle ısrar ettiğin sürece takımın dengesini bozuyorsun.

Bu yazdıklarım Abdülkadir Ömür’ün bir zamanlar 20 Milyon Euro’luk futbolcu olduğu gerçeğini de değiştirmez.

Abdülkadir ne zaman ki, uzun zamandır kötü performans gösterdiğini anlar ve ona göre çalışır. İşte o zaman yeniden 20 Milyon Euro’luk futbolcu olur. Gerekirse, ”hocam ben hazır değilim. Beni oynatma” demesi gerekiyor.

Ama sayın Abdullah hocam, sen Abdülkadir Ömür’ü yeniden 20 Milyon Euro’luk futbolcu yapacağım diye böyle ısrar edersen, milyonlarca taraftarı her maç sonunda ağlatırsın.

Abdülkadir Ömür’ün dün yaşadığı duygusallığı, tutuldukları takıma bağlılığından Trabzonsporlu taraftarlar yıllardır yaşıyor.

Yapma hocam Abdülkadir Ömür’e de, milyonlarca Trabzonsporlu taraftara da bunu yapma.

Abdülkadir’in oyundan alındıktan sonra yaşadığı duygusallık, onun Trabzonspor’a olan bağından kaynaklanıyor.

Çünkü o da futbolcu olmasaydı tribünde Trabzonspor’un maçı kazanması için tezahürat edecek, ıslanacak, belki de yağmurun altında maç sonu dolmuş bekleyip evine dönecekti.

O da Trabzonsporlu taraftarları ne kadar üzdüğünün farkında. Ve bunun duygusal yoğunluğunu üzerinde fazlasıyla yaşıyor.

Trabzonspor Galatasaray maçında yaşananlar güzel bir görüntü ortaya koymasa da, Abdülkadir Ömür’ün küllerinden yeniden doğması için şok etkisi yapacaktır.

Zamanı gelinceye kadar yedek bekleyerek ve bu süreçte psikolojik destek ile beraber seni Trabzonspor’un şampiyonluk kupasını kaldıran kadronun en değerli futbolcusu olması olmanı görmek dileğiyle…

Son olarak;

Maç günü takım otobüsünü dolmuş gibi kullandırıp, Abdülkadir Ömür’ün yoldan alınmasına izin veriyorsun. Diğer futbolcular da bunu görüyor. Takım olmaktan uzak bir davranıştı. Büyük bir hataydı. Gecikmeli de olsa bu konuda tepkimi dile getirmek istedim.

Trabzonspor’un tesislerinde Abdülkadir Ömür’ün yatağının yayları kırıldı da bizim mi haberimiz olmadı?