Trabzonspor’un Konyaspor’u deplasmanda 1-0 yendiği karşılaşma sonrasında A Spor’a konuşan Abdulkadir Parmak dikkat çeken ifadeler kullandı.

Karşılaşmayı değerlendiren Abdulkadir Parmak,” İlk yarı çok iyi oynadık. İlk yarı skoru da bulduk. İyi oynayıp. İyi skoru yakaladık. İkinci yarı biraz daha kötü oynadık ama Konyaspor’da gayet diri bir takım.Bu deplasman bizim için her zaman zordu. Ama galip geldiğimiz için çok mutluyum. ” dedi.

HAKEMİN VAR İLE KONUŞMASINI AÇIKLADI

Maçın en kritik anlarından olan kendisine yapılan hareketin penaltı olup, olmadığı yönünde sorulan soruya da cevap veren Abdulkadir Parmak, ” Kesinlikle darbe vardı. Hakem de zaten VAR ile konuştuğunda pozisyonun dışarda olduğunu söyledi. İçerde olsaydı penaltı verecekti zaten. Darbe geldi. Yoksa kendimi niye boşuna atayım ki.” Dedi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Abdulkadir Parmak, “hedefimiz zaten şampiyonluk bu sene. Üst sıralarda olmamız gerekiyordu. Bu maç bizim için çok zordu. Çok önemliydi. Denizli maçını sayarsak, orada mağlup geldik. Bizim için çok kötü oldu. Moral bulmak istiyorduk. Zor bir deplasmandan 3 puan aldık. İnşallah Kayseriyi’de yenip devreye mutlu şekilde gitmeyi düşünüyoruz.

Yusuf Sarı'nın durumu ile alakalı olarak sorulan soruya da cevap veren Abdulkadir Parmak,"arka adelesinde birazcık sertleşme olduğunu biliyorum. Tam bir bilgim yok. Ama çok önemli bir şey olmadığını düşünüyorum." dedi.

Yusuf Yazıcı ile alakalı olarak sorulan soruya ise şu şekidle cevap verdi;

"Kendisiyle zaten sürekli konuşuyoruz. Çok üzgünüm onun adına. Ama Yusuf çok güçlü ve çalışkan bir çocuktur. Daha iyi bir şekilde döneceğini hepimiz biliyoruz. İnşallah en erken zamanda geri döner."