Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde: 

Sivasspor'dan bahsetmek istiyorum ligin deneyimli takımlarından bir tanesi Avrupa kupalarında oynayan başarılı bir takım uzun zamandır kaybetmeyen bir takımdı geçen haftaya kadar bu tür takımlara karşı oynamak zor. Onlara başarılar diliyorum.

Biz bugün hem topa sahip olduk. Rakibin adam adama oynadığı oyunu, pas iadeli alan yaratmak istedik. Kenar ortalarına önlem almamız gerekiyordu. Çünkü ligin en çok kenar ortası yapan bir takım. Oyunun büyük bölümünü domine ederek oynadık. Oyunu koparabilirdik. Oyun biraz geçişe döndü. Geçişleri sonlandıramazsan iki tarafa da koşmak zorunda kalıyorsun. Bu oyun bizim oyunumuz değil. Bizim gibi bir takımın rakipten 2 km daha fazla koşmaması gerekiyor. 2'yi bulduk diğerlerini kaçırdık. Son bölümlerde girdiğimiz pozisyonlar vardı.

Kazandığımız için mutluyum zor maçlar bunlar. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte dikkat edeceğim ve takip edeceğim. Bu zamana kadar bu konuda çok dikkatli oldum ve konuşmadım. Bugün bizim penaltımız penaltı. Haklıyken haksız yere düşüyorsun. Hakem üzerinden baskı oluyor. Hakem buna uyuyor. Oyun dalgalanmaya başlıyor ve Oyun oyun olmaktan çıkıyor. 94 küsürde hiçbir ihtar göstermeden Uğurcan'a sarı kart göstereceksin. Sivasspor'un penaltısı penaltıysa, Djaniny'ninki her türlü penaltı. Bundan sonra takip edeceğim. Sadece bu, takip ettiğimin anlamıdır. Bunu kazanmış bir teknik adam olarak söylüyorum.

Editör: TE Bilişim