Trabzonspor'un teknik patronu Abdullah Avcı, milli ara sonrasında başlayacak olan yoğun fikstür öncesinde takımını şekillendirirken saha içerisinde her mevkiiden bir isme özel görevler verecek. Bordo mavili takımda Marc Bartra, Marek Hamsik ve Maxi Gomez Avcı'nın saha içerisinde gözü olacak. 

Milli takım arasını fiziksel ve zihinsel olarak dinlenerek geçireceklerini belirtmişti Avcı. Takıma verdiği izin sonrasında çalışmalarına Trabzon'da başlayan ve 1 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek bordo mavililerde Avcı'nın bu ara sonrasında saha içerisinde eksiksiz bir sorumluluk istediği ve bu anlamda Marc Bartra, Marek Hamsik ve Maxi Gomez'e özel görev ve sorumluluklar verdiği ifade edildi.

Defansta hırsı ve kalitesiyle her zaman dikkatleri çeken Marc Bartra bu mevkiide sorumluluk alacak. Avcı'nın özel olarak görüştüğü yıldız futbolcu Trabzonspor'un savunma patronu olacak ve takımı geride yönlendirecek. 

Trabzonspor'un ve Süper Lig'in en kariyerli isimlerinden bir tanesi olan Marek Hamsik, orta alanda Avcı'nın güvendiği kilit isim olacak. Marek Hamsik'in oynadığı maçlarda takımın sergilediği bütünlük her zaman dikkatlerden kaçmazken Avcı'nın yıldız isme her maç yükleyeceği sorumluluk bordo mavilileri orta alanda topa hakim ve oyunu elinde tutmasını sağlayacak ekstra avantajlar sağlayacak.

Geldiği günden bu yana hücum anlamında fark yaratan Maxi Gomez, Abdullah Avcı'nın hücumdaki en etkin silahı olacak. Valencia'dan gelen yıldız futbolcu bu sezon henüz ligin başında ve Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla birlikte teknik heyetin dikkatini çekerken Trabzonspor'un en etkin silahı olacak.

Milli ara sonrasında yoğun bir fikstürle karşılaşacak olan bordo mavililerde Kayserispor maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken Abdullah Avcı'nın antrenmanlarda bu üç isim özelinde uyarılar yapması dikkat çekiyor.

haberts.com