Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin minik ziyaretçileri, birbirinden eğlenceli iki etkinlikte unutulmaz tatil anılarını yaşama fırsatı bulacaklar. Minikler, önce “Dino Mania” ile dinozorların gizemli dünyasını keşfe çıkacak, ardından Şeker Köy etkinliği ile masalsı bir eğlence yaşayacaklar.

AVM’nin minik ziyaretçileri, 16 Temmuz Pazartesi günü başlayıp, 22 Temmuz Pazar akşamına kadar sürecek olan “Dino Mania” etkinliğinde, yüzyıllar önce yaşamış ve nesilleri tükenmiş dinozorlarla heyecanlı ve macera dolu yolculuğa çıkacaklar. 4 - 12 yaş grubu çocuklara yönelik etkinlikten ücretsiz faydalanabilmek için AVM’nin danışma birimine başvurarak, Optimum Club başvuru formunu doldurmak yeterli olacak.

Hafta boyunca her gün 14.00 ile 19.00 saatleri arasında seanslar halinde gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, hem eğlenecek, hem de bugün sadece filmlerde görülebilen dinozorların merak uyandıran dünyasını keşfedecekler. AVM’nin ortak kullanım alanına kurulacak maket dinozorlarla süslenmiş dekorlar içerisinde birbirinden keyifli atölye, çocukları eğlencenin doruklarına çıkaracak.

Masalsı eğlence

Optimum’un minik ziyaretçileri, 23 Temmuz Pazartesi günü başlayıp, 29 Temmuz Pazar akşamına kadar sürecek Şeker Köy etkinliği ile bu kez masalsı bir eğlence yaşayacaklar. Dev lolipoplar, dev dondurmalar ve şekerden evlerin yer alacağı etkinlik hafta boyunca saat 14.00 ile 19.00 saatleri arasında seanslar halinde gerçekleşecek. 4-12 yaş grubu çocuklara özel hazırlanan etkinlikte, birbirinden eğlenceli oyunlar ve atölyelerle minik ziyaretçilerini konuk edecek.
Kaynak: iha