SønderjyskE'den bonservisi alınmaya çalışılan Amerikalı forvet oyuncusu için kıran kırana bir pazarlık sürüyor. Danimarka ekibinin sportif direktörü Esben Hansen Danimarka basınına yaptığı açıklamada aceleci davranmadıklarını dile getirdi.

Antalyaspor ile gösterdiği performans sonrası hem Akdeniz ekibinin kalıcı olarak transfer etmek istediği hem Trabzonspor'un devrede olup teklifini sunduğu hem de Hull City'nin listesinde bulunan Haji Wright'ın transferinde yoğun bir trafik yaşanıyor. Liberya asıllı forveti kadrosuna katmak isteyen bordo mavililer 1 milyon 750 bin euro, çeşitli bonuslar ve sonraki satıştan pay sunmuştu. Devrede Acun Ilıcalı'nın takımının da olması nedeniyle kıran kırana bir yarışa dönüşen ortamdan en yüksek karı elde etmeye çalışan SønderjyskE'de sportif direktör Esben Hansen açıklamalarda bulundu.

"Aceleci değiliz"
Süreci değerlendiren SønderjyskE Sportif Direktörü Esben Hansen; "Önümüzde uzun bir transfer dönemi var. Her şey kulübün işleyişlerine göre devam ediyor. Kazanacağımız para hem küme düştükten sonraki kaybımızı büyük ölçüde karşılayabilir hem de transfer konusunda elimizi rahatlatabilir. Ancak bazı şeyleri zorlamamak, illa olacak diye diretmemek gerekiyor. Oyuncu satışından ne kadar para kazanırsam o kadar fazla iş yapmam gerekiyor." dedi.