Ayağına gelen fırsatları heba etmede üstüne yoktur Trabzonspor 'un hatta benzeri dünyada bile yoktur. Şampiyonluk yarışındaki tüm rakiplerin puan kaybettiği hafta da altın değerindeki puanları heba etti. Yine buna benzer böyle fırsatları geçtiğimiz sezon da yakalamışken o dönemde de evinde Göztepe ye aynı skor ile mağlup olmuştu Trabzonspor

Denizlispor karşısında alınan mağlubiyet, ciddiyetsizlik ve rakibi küçümsemeden başka şekilde izah edilemez. İlk devreyi galip tamamlamak kimseyi aldatmasın ortaya koyulan ne oyun var ne mücadele, Nwakaeme ve Sosa bu takımın en etkili oyuncuları onlarda verimsiz, etkisiz olunca takımın gol yollarında etkili olması için ortalar, ara paslar, arkaya atılan toplar olmayınca sonuca gidilemedi. Yusuf Sarı kötü takımın en etkili ismiydi çalıştı çabaladı etkili pozisyonlara da girdi, Sturridge ' in kalitesi belli teknik oynuyor attığı paslar da istediği paslar da çok estetik oluyor, Nwakaeme ile bu konuda anlaşamadılar, uyum sorunu yaşadılar. Nwakaeme ikili mücadelelerde çok top kaybetti geri gelmekte zorlandı.

İkinci yarı farklı bir Trabzonspor beklerken oyuncu değişikliğinden başka birşey olmadı takımda, takımın en etkili ismi Yusuf ve Sturridge 'in oyundan çıkmasından dolayı Ünal hoca eleştirilebilir lakin iki oyuncunun da yorgunlukları oyundan düşmelerine neden oldu. Abdulkadir parmak ve Ekuban da skora katkı yapmak için çok fazla varlık gösteremediler.

Denizlispor ve Mehmet Özdilek' i tebrik etmek lazım Trabzonspor ' a karşı oynanacak sonuca dayalı en etkili oyunu oynadılar, derslerine iyi çalışmış iyi etüt yapmışlar.

Sonuç itibariyle oynanan bu ruhsuz ve kişiliksiz oyuna Ünal hocanın derhal müdahale etmesi lazım, önümüzdeki maçlar için psikolojik olarak da oyuncular hazırlanmalıdır. Saha sonucu ve oynanan bu futbol böyle devam ederse tribünlerde de kırılmalara neden olacaktır, benden söylemesi.