AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve beraberindeki parti üyeleri, Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Taha Şahin ve üyeler tarafından karşılanan Başkan Oğuz Mutlu ve beraberindeki heyet, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette milli beraberliğin önemine vurgu yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, “Taha başkanımız ile güzel bir ortamda bir araya geldik. Ülkemizin sınır güvenliğini korumak adına başlatılan Zeytin Dalı Harekatını değerlendirdik. İlimiz siyaseti hakkında sohbette bulunduk. Taha başkanımız ve ocakta bulunan kardeşlerimizin güler yüzlü ve samimiyetleri bizleri oldukça mutlu etmiştir. Biz Taha Şahin başkanımıza ve ocak üyelerine misafir perverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Taha Şahin ise kendilerine ziyarette bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ile parti üyelere teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: iha