Trabzonspor'da koronavirüs arasında sosyal medyada başlatılan "Mutfak pasları" ile futbolcular mutfaktaki hünerlerini sergilemişti.

Son olarak Abdülkadir Ömür ise mutfağa girmese de pası Başkan Ahmet Ağaoğlu'na atmıştı. Başkan Ağaoğlu da mutfağa girerek kuru fasulye ve pilav yaptı.

Ağaoğlu, Trabzon'u ve futbolu çok özlediğini belirtirken "Karantina süreci bittiğinde ilk iş Trabzon'a gideceğim. Moloz'a gidip kıymalı yiyeceğim sonra da tesislere geçeceğim. İnşallah ligin kalan kısmını oynayacağız, başarılı şekilde performansımızı sürdüreceğiz ve hayal ettiğimiz noktada bitireceğiz" dedi.

Ağaoğlu zor bir süreçten geçildiğini ifade ederek " Dünya zerindeki çok az sayıdaki ülkeyle kıyaslanabilecek şekilde kontrollü olarak bu fırtınanın içerisinden rahatlıkla çıkabileceğimiz bir görüntü oluştu geçtiğimiz 4 hafta içerisinde. Bunu da tamamen Sağlık Bakanımızın da söylediği gibi evde kalmaya, izolasyona, sosyal mesafeyi korumaya ve hijyene dikkat etmeye borçluyuz. Evde kal, mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayalım, mecbur kalınca sosyal mesafeyi koruyalım, hijyen kurallarına dikkat edelim ve inşallah iki bayramı bir arada yaşayalım" şeklinde konuştu.