Beşiktaş’ın Trabzonlu başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonsporlu taraftarları çileden çıkardı.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Bordo Mavili takımda çalışmaya başladığı günden bugüne kadar Trabzonspor’un teknik direktörü hakkında haddini aşan açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın başkanı Ahmet Nur Çebi’ye Trabzonsporlu taraftarlar sert şekilde tepki göstermeye başladı.

Geçtiğimiz sezon sürekli olarak yaptığı saçma sapan açıklamalar ile Trabzonspor teknik direktörünü saha dışarısına çekmeye çalışan Beşiktaş Kulübü’nün Trabzonlu başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz yıl uyguladığı sinsi planını bu sene de uygulamaya devam ediyor.

Binlerce Trabzonspor taraftar teknik direktörleri hakkında Beşiktaş başkanının yaptığı açıklamalara tepki gösterirken,  Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt HaberTS’ye yaptığı özel açıklamada Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'yi "Trabzonspor'un teknik direktörünü saha dışarısına çekmeyin." diyerek uyardı.

Adem Söğüt, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye sert şekilde tepkisini gösterirken, ”Süper Lig’de şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Trabzonspor’umuzun teknik direktörünü sürekli olarak saha dışarısına çekmeye çalışan Beşiktaş’ın başkanı Ahmet Nur Çebi’yi kınıyorum. Abdullah Avcı ile yönetimin yakaladığı uyum belli ki ezeli rakibi Beşiktaş’ın başkanını rahatsız ediyor. Kendi takımlarının önünü açmak için Trabzonspor’un teknik direktörünü yıpratmaya çalışıyor. Trabzonspor’un önünü böyle kirli oyunlar ile kimse kesmeye çalışamaz. Geçtiğimiz sezondan beri gördüğümüz tablo sabrımızı iyice taşırdı. Trabzonlu Ahmet Nur Çebi kendi işleri ile ilgilensin. Trabzonspor’un teknik direktörü olarak görev yapan Abdullah Avcı hocamızın yakasından düşsün. Bu ligde tek tazminat alan teknik direktör Abdullah Avcı değil. Son da olmayacak. Kendi hocaları Sergen Yalçın’ın da katıldığı televizyon programında “tazminatı çakarım” ifadeleri de ortada. Abdullah Avcı’ya karşı uzun süredir yapılan algı çalışmaları milyonlarca Trabzonspor taraftarını sabrını taşırdı. Herkes işine baksın. Trabzonspor’un teknik direktörünü kimse saha dışına çıkartmaya çalışmasın. Bu sene o şampiyonluk Abdullah Avcı ile Trabzon’a gelecek.” İfadelerini kullandı.