Ajax'ın transferde büyük kademe katettiği son günlerde basında yer alırken bugün Hollanda'dan çok daha ilginç haberler geldi. Buna göre Ajax elini çabuk tutmazsa Ahmetcan'ı PSG veya Arsenal'e kaptırabilir.

Trabzonspor'un genç defans oyuncusu Ahmetcan Kaplan, Türkiye’de popüler değil belki ama Avrupa’da pek çok takımın gözdesi… Hollanda’da konuşulan Ajax’ın Ahmetcan için acele etmezse genç Türk oyuncuyu Arsenal ya da PSG’ye kaptırabileceği gündeme getirildi.

Gianluca di Marzio ve Fabrizio Romano'ya göre Ajax ve Torino, Perr Schuurs'un transferi konusunda anlaşmaya yaklaştı. 

AHMETCAN'A TENİ TALİPLER ÇIKTI

De Telegraaf muhabiri Mike Verweij'in iddiasına göre anlaşma ile ilgili son detaylar üzerinde konuşuluyor.  Ajax, Schuurs'un yerini dolduracak isim olarak Ahmetcan Kaplan'ı düşünüyor. Ancak Verweij'e göre, Trabzonspor'un defans oyuncusu Paris Saint-Germain ve Arsenal'in de gözdesi. Bu yüzden Ajax 9 milyon euro artı bonuslar karşılığında genç yıldız adayı Schuurs'u satarken, Ahmetcan için 8+2 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor. Ancak bu bile yeterli gelmeyebilir.

ABDULLAH AVCI, ''SÜREÇ DEVAM EDİYOR''

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise genç oyuncunun transferiyle ilgili, "Ahmet Can Kaplan mevzusu 1.5 aydır devam eden bir durum. Kendisi için Trabzonspor'un yüzü olacak demiştim ama Avrupa'da böyle genç oyunculara hemen yatırım yapıyorlar. Süreç devam ediyor." dedi.