Akçaabat Belediyesi ve Akçaabatlılar Vakfı organizesinde Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde düzenlenen piyano konserinde Trabzon Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Çağlar Bakıoğlu ve öğrencileri sevilen eserleri piyano ile seslendirirken solist olarak İlkay Yavuz Sahne aldı. Repertuvarın son parçası Dr. Öğretim Üyesi çağlar Bakıoğlu’na ait olan Trabzonspor Marşı izleyenlerden büyük ilgi gördü.

Yetim ve Öksüz Çocukların eğitimlerine katkı amaçlı düzenlenen konsere Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Karal, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, Paris Trabzonlular Dernek Başkanı Bülent Cumur, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ve sanatseverler katıldı.

Programın sonunda konuşan Akçaabat Belediye Başkan V. Cevdet Bayraktar “ Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat’ta yine bir ilke imza atıyoruz. Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’in selamını sizlere ileterek sözlerime başlamak istiyorum. Sanatın her alanına Akçaabat halkı yoğun ilgi gösteriyor. Aylardan beri bu salonda çeşitli etkinlikler oldu. Her programa farklı farklı insanlar ilgi alanlarına göre katılım sağlıyor. Buraları böyle dolu görmek bizleri daha da azimlendiriyor ve yaptığımız işin doğru olduğunu bize hissettiriyor. Bu konseri de güzel işlere imza atan hayır kurumumuz Akçaabatlılar Vakfımız ile işbirliği halinde yapıyoruz. Gelirinin de yine Vakfımız vasıtasıyla yetim ve öksüz çocukların eğitimine gidecek olması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bu vesileyle Vakıf Başkanımız Yaşar Erbaşaran’a ve yönetimine teşekkür ediyor bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere hepinize saygılar sunuyorum. ”

Gecenin sonunda Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar ve Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran günün anısına sanatçılara çiçek takdim etti.