Adanademirspor ilk 10 dk ve uzatlamalarda golü bulsa hiç birimiz şaşırmazdık. 10 dk sonun da maçın hakimiyetini elimize aldık ve yine o kadar sakin oynadık ki biz bile gol olmaz derken Bay Beyin yeniden sahneye çıktı.Nwakaeme !!!

Balotelli’ye sadece güzel futbolundan dolayı değil saha içi tavırlarından dolayı da dikkat edip gaza gelmememiz lazım. Keza Akintolayı’da ekstra efor ile tutmamız gerek.O kadar konsantre idi Adanademirspor .

Böyle sakin ve akıllı oynamaya devam edersek şampiyonluğu fark ile kazanacağımızı düşünüyorum.

Tebrikler takım, aynen böyle devam..İlk yarı sonunda da dediğim gibi rahat değil ama zorlanmadan 2-0 yendik ve yine akıllı, sakin bir oyun ile +3 puanı hanemize yazdık.

Djianny ve Cornelius yokluğunda Koita hiç ama hiç beklemediğim bir performans ile oynadı bana göre alkışı hak etti.

Siopis, Hamşik, Waka şeytan üçgeni gibi, Allah maruz kalanlara yardım etsin çünkü tabiri caizse Trabzonspor’um etmiyor. Baka’yı çok özlemişiz..

Adanademirspor bi daha önceki takımları yaptığı gibi baştan başa analiz eden, çözen ve ona göre oyun oynatan Avcı ‘ya ne desem(k) az kalır artık. Sen Allah’ın bir lütfusun, iyi ki varsın iyi ki bizimlesin hocam!

Evet renktaşlar pencerelerinizi açın dışarıya bakın yağmur MAVİ yağmaya başladı… Dikkat etmemiz gereken nedir biliyor musunuz arkadaşlar ? 
1996 da ki hataya düşmemeliyiz.Nedir diyenler olursa burayı iyi okusunlar..
Fenerbahçeli Tarık Daşgün vardı...Bizzat ondan dinlemiştim..Trabzon'a zaten 0-0 bile yetiyor..buna rağmen sen 1-0 öne gecmişsin.Dakika 55 olmuş halaa daha atak üstüne atak yapıyorsun...ne gerek vardı ...Feneri yenmek hırsımıza kendimizi kurban ettik.1-0 öne geçip te 2-1 kaybettiğimiz 1996 yılında ki maçı diyorum.
Zaten teknik direktörümüz Abdullah Avcı bakın ne demiş ; 
Sözlerine taraftarlarımıza teşekkür ederek başlayan Avcı, “Geçen hafta oynadığımız Karagümrük maçı sonrası davet ettiğimiz taraftarlarımız bugün tribünleri tamamen doldurdular. Onların desteği bizim için son derece önemli. Takıma verdikleri pozitif destek bizi çok mutlu ediyor. Kendilerinden hep sabır istedim. Karagümrük maçındaki gibi sabır oyununa da destek verip sabrediyorlar. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. El ele tutuşmayı da inşallah sezon sonunda birlikte yaparız. Bugün ligin iyi takımlarından birisine karşı oynadık. En çok rakibin arkasına koşu yapan, kilit pas atan, şut atan, kenar ortalar yapan, önde de bireysel geçişleri yapan oyuncu zenginliğine sahip bir takım. Bugün ilk 15 dakika oyuna giremedik. Kazandığımız topu kaybettik. Rakip bu anlamda üstümüze geldi. Bu dakikalarda yetenekli ve özel oyuncumuzla golü bulduk. İlk yarının sonlarına doğru kenar orta sonrası rakibe iki pozisyon verdik. Bugün opsiyonları bazen doğru kullandık, bazen de uzaktan paslar atarak bunları kaybettik. Ancak ikinci yarıda ikinci golü erken bulmak, topa sahip olmayı arttırarak devam etmek istedik. Bir takımın şampiyon olabilmesi için topa sahip olduğunda da savunmayı yapabilmesi gerekiyor.
Dipnot: İyi güzel, yırtıcı hırçın futbol mu? Yoksa akıllı uslu, şampiyon yapacak futbol mu???
Akıllı futbol tabiki...Haydi Trabzonspor