PTT 1. Lig'de mücadele eden Trabzon Temsilcisi 1461 Trabzon, 4. hafta maçında Adana Demirspor'u ağırlayacak.

1461 TRABZON: Kurtuluş, Oktay, Aytaç, Oğulcan, Okan, Emrullah, Hasan Batuhan, Ferhat, Ziya Alkurt, Hamza, Arquin 

Hüseyin Avni Aker stadının bakımda olması nedeni ile Ordu 19 Eylül stadında oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Müsabakayı Kutluhan Bilgiç Yönetecek. Bilgiç'in yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Hüsnü Emre Çelim yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Veli Karakaya olacak.

ZORLU VİRAJDAN BAŞARI İLE ÇIKACAĞIZ

1461 Trabzon'un kulüp genel sekreteri Hasan Açıcı, Adana Demirspor maçına yönetim, teknik heyet ve futbolcularla hazır olduklarını belirtti.
 
Adana Demirspor karşılaşmasında galip gelmek istediklerini belirten  Açıcı, "Kolay bir karşılaşma olmayacak. Rakibimizle aynı puanı paylaşmamıza  rağmen, onlar averajla lider. Adana Demirspor ligin iyi takımlarından biri ama güçlü kadromuzla bu maçtan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Yönetimimiz,  teknik heyetimiz ve futbolcularımızla Adana Demirspor maçına hazırız. Bu zorlu  virajdan başarılı olarak çıkacağız" diye konuştu.
 
Açıcı, Hüseyin Avni Aker Stadı'nın bakım ve onarımda olması nedeniyle  maçı Ordu'da oynayacaklarını hatırlatarak, "Müsabakanın Ordu'da oynayacak olması  bizim için fark etmez. Ordu da bizim evimiz. Bu nedenle Adana Demirspor maçını  evimizde oynayacağız diye kabul ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Adana Demirspor maçının ardından deplasmanda Karşıyaka ile  karşılaşacaklarını dile getiren Açıcı, "Adana Demirspor maçından alacağımız üç  puan, bu karşılaşmalar öncesinde bize büyük moral olacak. Ordulu  hemşehrilerimizin de bu maçta bizi desteğini bekliyoruz" şeklinde görüşlerini  aktardı.