Trabzonspor'un pilota takımı 1461 Trabzon ile büyük başarılara imza atan Mustafa Reşit Akçay, başkan Hacıosmanoğlu'nun açıklaması üzerine Trabzonspor'un yeni teknik patronu oldu. Akçay'ın Trabzonspor'a gelmesiyle birlikte teknik direktörlük koltuğu boşalan 1461 Trabzon'a iki isim çok yakın. Biri Trabzonspor'un unutulmaz eski oyuncularından Hami Mandıralı bir diğer isimde Trabzonlu olan Cemal Gürsel Menteşe oldu. Hacıosmanoğlu ve ekibi bu isim üzerinde çalışmalarına başladı. Her iki isim ile de ciddi görüşmelerde bulunan Trabzonspor yönetimi Hamı Mandıralı'dan ve Cemal Gürsel Menteşe'den gelecek cevabı bekliyor. Trabzonspor yeni yönetiminin yaptığı çalışmalara göre Cemal Gürsel Menteşe'nin koltuğa yakın olan isim olduğu gelen bilgiler arasında.

Öte yandan 1461 Trabzon yönetimi Trabzonspor'un yeni yönetiminin önünü açmak için bugün yapılacak olan mazbata törenin ardından istifa edeceği bildirildi.

Cemal Gürsel Menteşe Kimdir?
 
1965 doğumlu olan teknik direktör Cemal Gürsel Menteşe’nin Trabzonspor yeni yönetimi ile temas halinde olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Futbol hayatına da Trabzonspor altyapısında başlayan Menteşe, antrenörlük hayatına 1998 yılında Yimpaş Yozgatspor ile başladı. Daha sonra sırasıyla Mobellaspor, Orduspor, Çaykur Rizespor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Teknik Direktör olarak Adanspor’da görev yaptı.

Editör: TE Bilişim