Kapanış törenine Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cahit Erdem, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve sporcular katıldı. 

Amatör Spor Haftası kapanış ve ödül töreninde Ahmet Celal Ataman, Cemil Kaya, Yusuf Yaylı Ahmet Suat Özyazıcı ve Ali Kemal Özcan’a Trabzon ASKF başkanlığı tarafından plaket taktim edilirken, Sporun enleri kategorisinde ise Boks Dünya Şampiyonu  Busenaz Sürmeneli,  Boks Avrupa 3.’ü Saniye Şenay Demircioğlu, Boks Yıldızlar Dünya 2.’si Ünal Kakışım, Kick Boks Gençler Dünya 3.’sü Erdal Turan, Kick Boks Gençler Balkan Şampiyonu Etem Rasim Seydioğlu, Bayanlar Voleybol Balkan Şampiyonu İdmanocağı ve Euro Challenge 2.si Trabzonspor Medical Park Basketbol takımı ödüllere laik görüldüler. 

Etkinliklerin dolu dolu ve başarılı geçtiğini ifade eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Etkinliklerimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Amatör Spor Haftası’ndaki etkinlikler çok güzel geçti. İlçelerimizde yapılan çeşitli spor etkinlikleri ile çocuk ve gençlerin spora teşvik edilmesi, halkımızın düzenli şekilde fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi amaçlanarak yapıldı” dedi.